fbpx

Er du træt af charterrejser og standard pakkerejser, som ikke giver dig mulighed for at komme rigtigt ind under huden på din rejsedestination og den lokale befolkning? Med 28 års solid erfaring i rejsebranchen tilbyder Cruise Inspiration spændende rundrejser på land rundt om i verden. Vi lytter til dig og tager udgangspunkt i dine egne specifikke ønsker. På denne baggrund får du skræddersyet din rundrejse fra start til slut.

Søger du rejseinspiration, kan du vælge mellem et udvalg af vores egne favorit rundrejser på land. Vi har samlet nogle dejlige rundrejse eksempler her på siden, og du kan altid klikke dig ind på hver enkelt rundrejse eksempel – måske der gemmer sig noget lige efter din smag?

Vil skræddersyer din egen drømmerejse

Måske har du klare idéer og forventninger til, hvor du vil rejse hen, og hvad du vil opleve. Det kan også være, at du bare trænger til at komme langt væk, og er helt åben for forslag og inspiration. Uanset hvad så er vi klar til at vejlede og sparre med dig, så vi sammen kan få planlagt din drømmerejse.

Det er vigtigt for os at kunne opfylde dine rejseønsker, uanset om du vil rejse rundt i ét eller flere lande. Samtidig har vi forslag til, hvad du kan se og opleve af seværdigheder og spændende udflugter på de steder, du ønsker at besøge. Det er helt op til dig, hvor meget du vil planlægge og have inkluderet i prisen på forhånd.

Hvor skal din rundrejse gå hen?

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når vi sammen skal finde frem til, hvor din rundrejse skal gå hen. Verden har så mange spændende lande, som kun venter på at blive udforsket. Vi har selv rygsækken fuld af erfaringer fra rejser i det meste af verden, som vores anbefalinger naturligvis tager udgangspunkt i. Hent din rejseinspiration hos os:

  • Besøg f.eks. eksotiske Costa Rica, hvor du vil opleve store kontraster i form af naturoplevelser samt et helt unikt dyreliv. Desuden vil du elske den lokale imødekommende befolkning.
  • Tag på rundrejse i Vietnam, hvor du bliver modtaget med åbne arme af de lokale. Vietnam er kendt for at være et godt rundrejseland med en skøn atmosfære, spændende kultur og smukke landskaber.
  • Kombinér 2 destinationer, og besøg f.eks. både Cambodia og Vietnam, så du får endnu mere ud af alt det, Asien har at byde på.

Kom hjem med uforglemmelige gode minder og indtryk

Mange har traditioner, hvor de tager forskellige souvenirs med hjem fra feriedestinationerne. Det kan være en køleskabsmagnet, lokalt produceret håndværk eller noget til smagssanserne. På en rundrejse med Cruise Inspiration er det dog ikke kun souvenirs, du tager med dig hjem. En rundrejse arrangeret af Cruise Inspiration er en rejse, du aldrig glemmer, og som vil belønne dig med utallige gode minder samt nye erfaringer, som du kan bruge på din videre færden.

Tag på rundrejse med Cruise Inspiration

I en travl hverdag kan det være svært for de fleste at researche og planlægge en rundrejse – og det er lige netop derfor, du bør kontakte os. Vi sparer dig for den tidskrævende planlægningsproces ved at lytte til dine ønsker og krav; og så kan du alt imens bare læne dig tilbage og glæde dig til at begive dig ud på nye eventyr.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.