fbpx

Introduktion til Ama Waterways


Det 5-stjernede flodcruise rederi Ama Waterways blev grundlagt af tre pionerer i 2002, og idag består deres flåde af 28 elegant designede flodcruise skibe. Her er der lagt ekstra vægt på interiør og farver, og der er skabt en dejlig atmosfære helt ned til mindste detalje. I maj 2019 tilføjede Ama Waterways deres største skib til flåden, nemlig AmaMagna, som kan medtage 196 gæster. AmaMagna sejler på Donau floden i Europa.

Lidt om flodcruise skibene

Skibene varierer lidt i størrelse alt afhængig af, hvor de sejler. I Europa varierer kapaciteten på skibene fra 102 til 196 gæster. I Sydøstasien kan der medtages op til 124 gæster, i Egypten op til 82 gæster, i Colombia op til 60 gæster og i Afrika kan skibet Zambezi Queen medtage op til blot 28 heldige gæster.

Klippet her i videoen taler for sig selv. Som du kan se, nærmer livet ombord på Ama Waterways flodcruise skibe sig det magiske. Der er en afslappet og hyggelig atmosfære, og da skibene medtager maksimalt 196 gæster, er det nemt at falde i snak med de andre gæster. Men du kan naturligvis også sagtens vælge at være helt privat, hvis du foretrækker det. Der er nemlig masser af god plads til alle ombord på skibene.

Ama Waterways flodcruise regioner

Ama Waterways flodcruise skibe sejler både på de smukke floder i Europa, i Egypten og i Sydøstasien. Og som prikken over i’et sejler Ama Waterways desuden på Chobe floden i Botswana, hvor flodcruiset også kan kombineres med safari af forskellig længde. Rejsen udformes helt efter dit eget ønske.

Ama Magna på Donau Floden

Et væld af oplevelser venter dig

Når du tager på flodcruise med Ama Waterways, så får du ganske enkelt en unik oplevelse. Der er masser at se og opleve dagen lang både ombord og i land. Og når du sejler undervejs på floderne, bliver du fyldet med konstant skiftende smukke indtryk, som udfolder sig lige for øjnene af dig på begge sider af skibene.


Inkluderet på flod cruises med Ama Waterways:

  • Guidede udflugter på engelsk inkl. headsets ved hvert stop langs floderne – nu også inkl. Ama Waterways ekstraordinære udflugter ‘Limited Edition Tours’
  • Alle gourmet hovedmåltider
  • Kaffe, cappuccino, espresso, te, mousserende vin, friskpresset juice og vand til morgenmaden
  • Kaffe, cappuccino, espresso og te hele dagen i skibets lounge (selvbetjening)
  • Gode vine, øl, sodavand, juice og vand til frokost og aftenmiddag ombord
  • Daglig Cocktail Hour (Cocktail time) før middagen om aftenen med gode vine, cocktails, øl, sodavand, juice og flaskevand
  • Cocktail Reception og Kaptajnens Gallamiddag
  • Live underholdning ombord
  • Gratis Wi-Fi adgang ombord
  • Cykler til fri brug på de fleste flodcruises, bortset fra på Douro Floden (Portugal) og på Mekong Floden (Cambodia og Vietnam)

På ankomstdagen kan du gå ombord fra kl. 13:00 og frem til senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. De faktiske ankomst- og afgangstider i havnene bliver oplyst af rederiet, når din booking er bekræftet.

Se udvalgte kampagner nedenfor under Oplevelser eller kontakt os for andre specielle kampagnepriser.

Læs mere om Ama Waterways her

Det hurtige overblik 👇

Her i søgefunktionerne nedenfor kan du få et hurtigt overblik over samtlige af Ama Waterways sejlruter og sejldatoer på alle de floder, der sejles på. BEMÆRK – Priserne, der vises under din søgning, er imidlertid kun de officielle listepriser hos Ama Waterways, og ikke udvalgte kampagnepriser.

Om kampagnepriser

Som oftest kan vi dog tilbyde dig nogle helt unikke kampagnepriser på en del flod cruises. Derfor er søgefunktionerne mere ment som et værktøj for dig til at finde frem til netop det eller de flod cruises, du er interesseret i, hvorefter du er meget velkommen til at kontakte os for et konkret kampagnetilbud på dit foretrukne flod cruise.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.