fbpx

Her i søgefunktionerne får du et hurtigt overblik over de forskellige flod cruise datoer og sejlruter. Priserne, der vises er såkaldte liste priser. Se udvalgte kampagner nedenfor under Oplevelser eller kontakt os for andre specielle kampagnepriser.

Introduktion til Ama Waterways


Ama Waterways blev grundlagt af tre pionerer i 2002, og idag består deres flåde af 28 elegant designede skibe. Her er der lagt ekstra vægt på interiør og farver, og der er skabt en dejlig atmosfære helt ned til mindste detalje. I maj 2019 tilføjede Ama Waterways deres største skib til flåden, nemlig AmaMagna, som kan medtage 196 gæster. AmaMagna sejler på Donau floden i Europa.

Skibene varierer lidt i størrelse alt afhængig af, hvor de sejler. I Europa varierer kapaciteten på skibene fra 102 til 196 gæster. I Sydøstasien kan der medtages op til 124 gæster, i Egypten op til 82 gæster, i Colombia op til 60 gæster og i Afrika kan skibet Zambezi Queen medtage op til blot 28 heldige gæster.

Klippet her i videoen taler for sig selv. Som du kan se, nærmer livet ombord på Ama Waterways flodskibe sig det magiske. Der er en afslappet og hyggelig atmosfære, og da skibene medtager maksimalt 196 gæster, er det nemt at falde i snak med de andre gæster. Men du kan naturligvis også sagtens vælge at være helt privat, hvis du foretrækker det. Der er nemlig masser af god plads til alle ombord på skibene.

Ama Waterways skibene sejler både på de smukke floder i Europa og i Sydøstasien. Og som prikken over i’et sejler Ama Waterways desuden på Chobe floden i Botswana, hvor flodcruiset også kan kombineres med safari af forskellig længde. Rejsen udformes helt efter dit eget ønske.

Ama Magna på Donau Floden

Når du tager på flodcruise med Ama Waterways, så får du ganske enkelt en unik oplevelse. Der er masser at se og opleve dagen lang, også når du går i land. Og når du sejler på floderne med Ama Waterways, er der konstant nye smukke indtryk, som udfolder sig lige for øjnene af dig på begge sider af skibene.


Inkluderet på flod cruises med Ama Waterways:

  • Alle gourmet hovedmåltider
  • Kaffe, cappuccino, espresso, te, mousserende vin, friskpresset juice og vand til morgenmaden
  • Kaffe, cappuccino, espresso og te hele dagen i skibets lounge (selvbetjening)
  • Gode vine, øl, sodavand, juice og vand til frokost og aftenmiddag ombord
  • Daglig Cocktail Hour (Cocktail time) før middagen om aftenen med gode vine, cocktails, øl, sodavand, juice og flaskevand
  • Cocktail Reception og Kaptajnens Gallamiddag
  • Live underholdning ombord
  • Gratis Wi-Fi adgang ombord
  • Guidede udflugter på engelsk ved hvert stop langs floderne, og nu også inklusiv Ama Waterways ekstraordinære udflugter ‘Limited Edition Tours’
  • Cykler til fri brug på de fleste flodcruises, bortset fra på Douro Floden (Portugal) og på Mekong Floden (Cambodia og Vietnam)

På ankomstdagen kan du gå ombord fra kl. 13:00 og frem til senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. De faktiske ankomst- og afgangstider i havnene bliver oplyst af rederiet, når din booking er bekræftet.

Læs mere om Ama Waterways her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.