fbpx

DELUXE REJSER TIL LANDS OG TIL VANDS

Få rejseoplevelser ud over de sædvanlige med hjem i den mentale bagage på vores brede udvalg af destinationer.

Cruise Inspiration er din personlige rejse specialist i skræddersyede deluxe rejser til alle verdens syv kontinenter. Vælg den rejseform, der passer dig bedst eller kombiner flere rejseformer for den ultimative oplevelse.

Nogle drømmer om at opleve områder af verden til søs på et deluxe cruise eller på et deluxe cruise på verdens floder. Nogle drømmer om den aktive ferie på land med unik transport og lange trekkingture; andre drømmer om rolige dage på de smukkeste bounty strande. Nogle ønsker at fylde bagagen med kulturskatte og indtryk fra de lokale; andre ønsker ekstraordinær natur, så langt øjet rækker.

De fleste af os har travlt i hverdagen, og det kan være svært at få tiden til at slå til. Drømmer du om din næste rejse, men ved du ikkehelt, hvor du skal starte? Så tag fat i os allerede i dag, læn dig tilbage og undgå mange timers research på nettet.

OPLEV VERDEN MED CRUISE INSPIRATION

Udnyt mange års professionel cruise- og rejsebranche erfaring hos Cruise Inspiration og få masser af rejseinspiration til din næste deluxe rejse.

Hos Cruise Inspiration får du ikke 'blot' inspiration til at sejle rundt om i verden ombord på de hyggelige og mindre deluxe skibe. Du får ligeledes masser af inspiration til dine skræddersyede deluxe rejser til lands, kombinationsrejser samt grupperejser. Uanset hvilken rejseform du vælger, er kvaliteten altid i højsædet.

Med respekt for bæredygtighed og lokale arbejdspladser bliver vores rejser udviklet i nært samarbejde med vores kompetente lokale agenter.

Vi glæder os til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed.


Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.