fbpx

Op gennem historien har Egypten været et af verdens vigtigste og mest indflydelsesrige lande og som turist venter der dig de mest fantastiske og historiske oplevelser.

Naturen i Egypten er præget af ørken. Floden Nilen løber gennem hele landet fra syd mod nord. Flodens bredder er frugtbare oaser i det ellers tørre ørkenlandskab. Længst mod øst ligger den bjergrige Sinai halvø. Halvøen er adskilt fra resten af landet ved Suezkanalen, som binder Middelhavet og Rødehavet sammen.

Klimaet er varmt og tørt i hele landet – på nær det fugtige deltaområde i nord. Langs kysterne kan der komme noget nedbør, mens indlandet meget sjældent får regn.

Arkæologisk set omtales Egypten som et skatkammer. Templerne i Luxor, Kongernes Dal og pyramiderne i Giza er blot nogle af landets største seværdigheder. Sidstnævnte er én af antikkens syv menneskeskabte vidundere.

Oplev Egypten og få en fantastisk naturoplevelse og mærk samtidig historiens vingesus ved de utallige historiske monumenter. På Cruise Inspirations deluxe cruises får du desuden muligheden for også at besøge de omkringliggende lande, der alle tilbyder unikke seværdigheder.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.