fbpx

Spanien er inddelt i 17 regioner. Landet omfatter også De Baleariske Øer Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza, Cabrera og Conillera, samt de Kanariske Øer Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura.

Spaniens hovedstad og største by er Madrid, som er en oase af kunst, kultur og kulinariske oplevelser. Andre historiske storbyer inkluderer Barcelona, Bilbao og Málaga, som blandt andet er kendt for Sagrada Familia, Guggenheim Museum og Pablo Picasso.

Spanien er berømt for sine mange smukke strande – både på fastlandet og øerne. Du finder en skøn blanding af billedskønne landskaber, temperamentsfuld flamenco, vidunderlig mad og vin – og naturligvis den spanske gæstfrihed.

Tag på et deluxe cruise med Cruise Inspiration og oplev den charmerende spanske riviera. Måske i kombination med stop i Portugal, Frankrig eller Italien.

Vi hos Cruise Inspiration tilbyder ligeledes skræddersyede rejser til lands helt efter dine egne præferencer.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.