fbpx

Portugal er med sin lange Atlanterhavskyst berømt for sine smukke strande, Algarvekysten, maleriske landskaber samt de populære øer Madeira og Azorerne. Den melankolske fado-musik spiller også en vigtig rolle i Portugals historie og kultur.

Hovedstaden er den smukt beliggende kystby Lissabon. Byen emmer af historie med smalle gader og stræder i et bakket terræn, som bl.a. kan opleves med sporvogn. Lissabon er også berømt for sine utallige fiskerestauranter, hvor du kan nyde de mest famøse fisk- og skaldyrdyrsretter.

Øvrige charmerende historiske byer i Portugal inkluderer bl.a. Sintra og Evora med en fantastisk arkitektur.

Herudover er Portugal et slaraffenland for golfspillere p.g.a. de mange fantastisk beliggende golfbaner, der er i en verdensklasse for sig.  

Besøg også Portugals portvinsmekka, byen Porto. Her finder du blandet andet bydelen, Cais de Gaia, med charmerende restauranter samt alle de kendte portvinshuse.

Den 895 km lange Douroflod omgivet af de smukkeste vindistrikter, udspringer i Spanien og munder ud i Atlanterhavet ved Porto.

Cruise inspiration tilbyder deluxe flod cruises på Dourofloden, hvor du vil en rejseoplevelse, du aldrig vil glemme. Det smukke landskab langs floden, de imponerende vinmarker og charmerende vingårde er synsindtryk, der vil brænde sig fast på nethinden for evigt.

Ønsker du i stedet at få arrangeret et deluxe cruise til søs, kan du opleve både fastlandet Portugal, øen Madeira og/eller øgruppen Azorerne.

Vi skræddersyer ligeledes din deluxe rejse til lands i Portugal og/eller på Madeira og Azorerne helt efter dine egne ønsker.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.