fbpx

Kongeriget Cambodia, som er en del af Sydøstasien, har Thailand, Laos og Vietnam som naboer, samt Siambugten nede ved den sydlige del af landet.

Trods Cambodias lange konfliktrige historie, så bliver du overrasket over, hvilken utrolig varme, åbenhed og imødekommenhed, du bliver mødt med af befolkningen, når du rejser rundt i landet. Flertallet af den indfødte befolkning i Cambodia er buddhister, selvom der også bor folk med henholdsvis muslimsk, kristen og katolsk baggrund, ligesom mindre animistiske stammer er at finde rundt om i landet.

Munke i Phnom Penh, Cambodia

I og med Cambodia var en fransk koloni i perioden 1863 til 1953, vil du opleve, at den franske kultur tydeligt har sat sine spor – både i bygningskonstruktion, mad og i befolkningen. Udover den altid venlige og imødekommende befolkning, har Cambodia rigt meget mere at byde på.

En kortere Cambodia rundrejse kan i øvrigt også sagtens kombineres med en rejse rundt i Vietnam.

GODT TIP og anbefalet af indehaver af Cruise Inspiration, Monika: Den absolut bedste måde at opleve Cambodia og landets befolkning på, er ved at kombinere et dejligt 4 dages flod cruise på Mekong Floden i Cambodia med nogle dages ophold i byen Siem Reap, så du dermed også får oplevet det altoverskyggende UNESCO Angkor tempelkompleks beliggende nær Siem Reap.

Og for den ultimative oplevelse, bør du udvide flod cruiset på Mekong Floden til også at inkludere Mekong Floden i Vietnam og kombinere flod cruiset med et landprogram :-)

Læs mere om Cambodia her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.