fbpx

Cruises overalt i verden

Hos Cruise Inspiration tilbyder vi deluxe cruises overalt i verden.

At opleve verden på et af de mindre deluxe cruiseskibe åbner op for helt nye muligheder for oplevelser både til vands og til lands! Du har helt sikkert set de gigantiske cruiseskibe, som skærmer for både sol og himmel, når de ligger til havn. Men det er ikke den slags cruises, vi tilbyder her hos Cruise Inspiration. I stedet for de megastore cruiseskibe fokuserer vi nemlig udelukkende på de mindre og langt mere miljøvenlige deluxe cruiseskibe. Disse er uden tvivl en af de mest ultimative rejseformer, der findes i vor tid.

Her får du et overflødighedshorn af oplevelser med hjem i den mentale bagage. Spændende lærerige oplevelser og nye indtryk fra hele verden, som du aldrig vil glemme, uanset hvor du vælger at tage på cruise.

Der findes cruiserejser for alle

Et cruise er ikke forbeholdt nogen fremfor andre. Der findes nemlig et cruise til alle og enhver og for enhver smag. Dette uanset om du rejser som single, som par, som et par venner  eller som en lille gruppe.

Måske er du én af dem, der er lidt skeptisk omkring cruises? De der megastore, flydende hoteller med mennesker overalt i store grupper, og hvor der ikke bydes på de store kulinariske oplevelser og eller den gode personlig service. Men sådan er det netop ikke hos de deluxe rederier, som Cruise Inspiration tilbyder.

Hos Cruise Inspiration har vi valgt at specialisere os i de mindre deluxe cruiseskibe, som i øvrigt også sejler til mange af de hyggelige og mindre havne, der emmer af atmosfære. Mange destinationer i verden opleves bare bedst ad vandvejen. Hos Cruise Inspiration rådgiver vi dig hele vejen og sørger via vores personlige service for, at du kommer på lige præcist det deluxe cruise, der passer bedst til dig. Med andre ord er du altid sikret den optimale cruiseoplevelse.

Hvad koster det at tage på cruise?

Ligesom at priserne varierer alt efter, hvilken destination du flyver til, så varierer priserne også alt efter, hvor du skal på cruise henne i verden. Samtidig kan både sæson og rederi påvirke prisen.

Hos Cruise Inspiration tilbyder vi udelukkende cruises på deluxe-skibe, hvor der aldrig gåes på kompromis med kvaliteten og det høje serviceniveau ombord og i land. Alligevel er der rig mulighed for at tage på et cruise, der passer til de flestes rejsebudget.

Under hvert enkelt af vores favoritrederier kan du læse meget mere om, hvad du får inkluderet i prisen. Og i vores cruise eksempler kan du blive inspireret af udvalgte sejlruter. Vores viste cruise eksempler er blot et udvalg af de hundredevis af sejlruter, du kan vælge imellem. Så hvis du søger efter nogle specifikke ruter, som du ikke finder i vores cruise eksempler, så tag endelig fat i os.

Tre gode grunde til at tage på cruise

  • Ingen grund til at bekymre dig om transport

På et cruise vågner du op til skiftende udsigter og destinationer. Her er der ikke noget med at holde styr på forskellige tog- og flybilletter.

  • Du flytter dig uden at skulle pakke om

Når du rejser fra en destination til en anden på andre transportformer, bor du nærmest i en kuffert, hvor du som oftest ikke kan pakke helt ud, før du skal pakke alt igen. På et cruise skal du højst pakke en lille taske til dagens oplevelser på land – din indkvartering i form af stateroom eller suite forbliver nemlig den samme.

  • Du kender priserne på forhånd

Et deluxe-cruise er en pakkeløsning, hvor både overnatning, middage, drikkevarer og underholdning er inkluderet. Og flere og flere af vores rederier er nu også begyndt at inkludere deres spændende udflugter på hver destination.  Det betyder dermed, at det er minimalt (hvis overhovedet), hvad du betaler af ekstra omkostninger ombord.

Spændende muligheder for luksuscruise hos Cruise Inspiration

Der er rig mulighed for at komme på et skønt deluxe cruise med Cruise Inspiration. Men vi advarer dig, for cruise rejser som rejseform er nemlig stærkt vanedannende! Så hvis du aldrig har været på et cruise med de mindre deluxe cruiseskibe, kan vi derfor næsten garantere dig, at du vil blive afhængig af denne skønne rejseform, når du først har prøvet det en gang 🤩


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.