fbpx

Cruises

At opleve verden på et cruise åbner op for helt nye muligheder for oplevelser både til vands og til lands! Du har helt sikkert set de gigantiske cruiseskibe, som skærmer for både sol og himmel, når de ligger til havn. Men det er ikke den slags cruise, vi tilbyder her hos Cruise Inspiration. I stedet for de helt store cruiseskibe fokuserer vi nemlig udelukkende på de mindre og langt mere miljøvenlige deluxe-cruiseskibe, som uden tvivl er en af de mest ultimative rejseformer, der findes i vor tid.

Her får du et overflødighedshorn af oplevelser med hjem i den mentale bagage. Oplevelser og indtryk fra hele verden, som ganske enkelt brænder sig fast på nethinden som evige minder, uanset hvor du vælger at tage på cruise.

Der findes cruiserejser for alle

Et cruise er ikke forbeholdt nogen fremfor andre. Der findes nemlig et cruise til alle og enhver, uanset om du er single, familie eller et kærestepar, og hvilket budget du har.

Måske er du én af dem, der er lidt skeptisk omkring cruises? De der store, flydende hoteller, hvor man altid bevæger sig rundt i store grupper, og der ikke er mulighed for de store kulinariske oplevelser. Men sådan er det netop ikke hos Cruise Inspiration.

Her har vi, som nævnt, specialiseret os i mindre cruiseskibe, som også i langt højere grad sejler til de mindre og charmerende havne. Rigtig mange steder i verden opleves bare bedst ad vandvejen – Cruise Inspiration rådgiver dig hele vejen og fører dig ud på dit næste cruiseeventyr.

Hvad koster det at tage på cruise?

Ligesom at priserne varierer alt efter, hvilken destination du flyver til, så varierer priserne også alt efter, hvor du skal på cruise henne i verden. Samtidig kan både sæson og rederie påvirke prisen. Hos Cruise Inspiration tilbyder vi cruises på deluxe-skibe, hvilket betyder, at der er et vist serviceniveau ombord for at gøre din cruiseoplevelse optimal og uforglemmelig.

Alligevel er der rig mulighed for at tage på et cruise, der passer til de flestes økonomi. Én ting vi kan garantere er, at uanset hvilket cruise du vælger, så får du en helt fantastisk oplevelse!

Under hvert enkelt af vores favoritrederier kan du læse meget mere om, hvad du får inkluderet i prisen. Og under vores udvalgte cruise eksempler kan du læse mere omkring, hvordan cruiset kommer til at forløbe. Disse cruise eksempler er med til at give dig ekstra inspiration og samtidig gøre dig klogere på dit endelige valg af cruise.

3 gode grunde til at tage på cruise

  1. Ingen grund til at bekymre dig om transport

På et cruise vågner du op til skiftende udsigter og destinationer. Her er der ikke noget med at holde styr på forskellige tog- og flybilletter.

  1. Du flytter dig uden at skulle pakke om

Når du rejser fra en destination til en anden, er der altid en del at pakke ud og pakke ned igen. På et cruise skal du højst pakke en lille taske til dagens oplevelser på land – din indkvartering i form af kahyt/stateroom eller suite forbliver nemlig den samme.

  1. Du kender priserne på forhånd

Et deluxe-cruise er en pakkeløsning, hvor både overnatning, middage, drikkevarer og underholdning er inkluderet. Og flere og flere af vores rederier er nu også begyndt at inkludere deres spændende udflugter på hver destination.  Det betyder dermed, at det er minimalt (hvis overhovedet), hvad du betaler af ekstra omkostninger ombord.

Spændende muligheder for luksuscruise hos Cruise Inspiration

Der er altså rig mulighed for at komme på et skønt deluxe-cruise med Cruise Inspiration. Men vi advarer dig. Det er nemlig stærkt vanedannende at vælge at tage på cruise! For dig der aldrig har været på cruise med de mindre deluxe-cruiseskibe før, kan vi derfor næsten garantere dig, at du vil blive afhængig af denne skønne rejseform.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.