fbpx

Østrig er en forbundsrepublik midt i Europa bestående af 9 selvstændige forbundslande. Hovedstaden Wien udgør en af disse forbundslande.

Floden Donau løber genne Østrig, og er en af de ældste og vigtigste europæiske handelsruter. Igennem århundreder har Donau bragt liv og kultur med sig på sin flodvej.

Uanset årstiden har Østrig masser at byde på. Om vinteren har du mulighed for at boltre dig på pisterne og besøge de hyggelige julemarkeder. Om sommeren kan du være aktiv med vandring, klatring eller cykelture i bjergene. Eller du kan også bare vælge ren afslapning ved de mange smukke søer i landet.

Østrig er rig på historie og hørte til blandt Europas stormagter fra Middelalderen og frem til 1. verdenskrig.

Derudover er landet kendt for sin kunst, musik, arkitektur, skønne caféer, pragtfulde vine og dekorative og fristende kager. Hvem har ikke hørt om Mozart, Freud, Gustav Klimt, Sachertorte….og “I’ll be back” Arnold Schwarzenegger.

Oplev Øsatrig og nogle af de nærliggende lande på et deluxe flod cruise på Donau floden arrangeret af Cruise Inspiration. Nyd de skiftende landskaber, historiske byer, regionale specialiteter samt mange kulturelle oplevelser langs  Donau floden, alt imens du bliver forkælet ombord.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.