fbpx

Frankrig er det største land i Europa. Frankrig har kyst ud mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet. De største franske floder, som udgør et stort netværk af sejlbare vandveje, er Loire, Rhône, Seinen og Garonne. Og så kan landet prale af at have Europas højeste bjerg, Mont Blanc.

Frankrig er et smukt og spændende land, som er rig på kunst, kultur, arkitektur – og naturligvis historie. Paris, Frankrigs hovedstad, har mange besøgende hvert år og her er Eiffeltårnet, Louvre og Notre Dame de mest besøgte seværdigheder. Både det franske køkken og de franske vine er verdensberømte. Her finder du nogle af de klassiske vindistrikter som Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Champagne og Rhône.

Oplev Frankrig på vores deluxe flod cruises, hvor du bl.a. kan opleve charmerende vingårde og historiens vingesus fra 2. verdenskrig. Eller tag på et deluxe cruise til søs og indtag en del af de charmerende større og mindre kystbyer.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.