fbpx

Udforsk ‘The Big Apple’ – New York City

New York City er en af verdens mest ikoniske destinationer, der lokker besøgende med dens pulserende energi, imponerende arkitektur og utallige oplevelser.

Skyskrabere og Ikoniske Landemærker

Du kan ikke undgå at blive betaget over New Yorks imponerende skyline, der domineres af ikoniske skyskrabere som Empire State Building, One World Trade Center og Chrysler Building. Udforsk landemærker som Times Square, Central Park og Brooklyn Bridge.

Kultur og Kunst

Dyk ned i New Yorks pulserende kulturscene med verdensberømte museer som Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art og Guggenheim Museum. Oplev Broadway-shows, koncerter, teatre og kunstgallerier overalt i byen.

Shopping og Luksus

Forkæl dig selv med luksusshopping i New Yorks verdensberømte butikker og stormagasiner som Fifth Avenue, Macy’s og Saks Fifth Avenue. Udforsk trendy kvarterer som SoHo, Greenwich Village og Williamsburg for unikke shoppingoplevelser.

Kulinariske Oplevelser

Nyd en kulinarisk rejse gennem New Yorks mangfoldige køkkener, der spænder fra gourmetrestauranter til autentiske delikatesser. Prøv klassiske New York-retter som pizza, bagels, hotdogs og cheesecake.

Livlig Natteliv og Underholdning

Oplev New Yorks livlige natteliv med trendy barer, klubber, lounges og live musikscener over hele byen. Nyd en drink med udsigt over byens skyline eller dans natten væk på en af byens mange dansegulve.

Skab Mindernes By

Uanset om du er til kultur, kunst, shopping, mad eller natteliv, har New York City noget for enhver smag. Udforsk den pulserende metropol og skab minder for livet i ‘Tide Big Apple’.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.