fbpx

Azamara Cruises flydende boutique hoteller sejler til de fleste regioner rundt om i verden, og er et af vores 4-stjernede favorit rederier.

Rederiet blev grundlagt i 2007 og råder for tiden over fire dejlige skibe – Azamara Quest,  Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward, som blev indviet i foråret 2022.

Azamaras skibe sejler til de fleste regioner rundt om i verden. Og med en kapacitet på op til bare 702 gæster ombord har skibene har den helt perfekte størrelse, som gør, at de kan anløbe de mindre havne, hvor de store cruise skibe ikke kan lægge til.

Azamara Cruises alsidige sejlruter bringer dig til de allerfleste destinationer i verden, hvor det er muligt at ankomme ad vandvejen – lige fra Europa til Australien, New Zealand, Asien, USA inklusive Alaska, Syd- og Mellemamerika samt Caribien inklusive Cuba.

Ud over det brede udvalg af sejlruter er der mange andre gode grunde til at vælge et af Azamara Cruises flydende boutique hoteller næste gang, du vil ud og rejse.

Ud over at Azamara Cruises skibe kan lægge til kaj tæt på entrum i mange havne, bliver deres skibe i havn i længere tid end de store cruise skibe. Og ofte er der også overnatninger med skibene i udvalgte havnene, hvilket betyder, at du får ekstra god tid til at nyde destinationerne – også om aftenen og den næste dag

Har du ikke lyst til at bekymre dig om høje ekstraregninger i slutningen af dit cruise?  Så er Azamara Cruises lige noget for dig.

Inkluderet i Azamara Cruises priser:

 • Samtlige måltider i skibenes hovedrestaurant samt øvrige restauranter (ønsker man at spise på de to tema restauranter Aqualina og Prime C, koster det US$35 pr. person)
 • Udvalgte vine, internationale ølmærker, og diverse drinks (man kan mod betaling opgradere til premium vine og spiritusmærker)
 • Flaskevand, læskedrikke, almindelige og specielle kaffedrikke samt te
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Vaskeri (selvbetjent)
 • Room service 24/7
 • Concierge service
 • White Night party på cruises på minimum 7 nætter
 • Azamazing Evening Event på cruises på minimum 7 nætter – et specielt aften arrangement på land
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Havneskatter

Blandt de nævnte services er det værd at lægge mærke til, at drikkevarer, drikkepenge til personalet og havneskatter er inkluderet, hvilket betyder, at priserne hos Azamara Cruises kan betegnes som ‘all inclusive’.

Som gæst ombord på Azamara Cruises skal du med andre ord ikke bekymre dig om en høj ekstra regning i slutningen af dit cruise. Derfor er der med Azamara Cruises virkelig tale om Value for Money :-)

Læs mere om Azamara Cruises her

Klik på cruise eksemplerne her nedenfor, eller fortsæt med at læse lidt mere om livet ombord på skibene. Og bliv inspireret til din kommende rejse.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.