fbpx

Introduktion til Azamara Cruises

Vores dejlige rederi Azamara Cruises blev grundlagt i 2007, og er et 4-stjernet deluxe rederi. Azamara Cruises råder for tiden over fire dejlige skibe - Azamara Quest,  Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward, som blev indviet i foråret 2022.

Azamaras skibe sejler til de fleste regioner rundt om i verden. Og med en kapacitet på 684 til 702 gæster ombord har skibene har den helt perfekte størrelse, som gør, at de kan anløbe de mindre havne, hvor de store cruise skibe ikke kan lægge til.


Azamara Cruises alsidige sejlruter bringer dig til de allerfleste destinationer i verden, hvor det er muligt at ankomme ad vandvejen - lige fra Europa til Australien, New Zealand, Asien, USA inklusive Alaska, Syd- og Mellemamerika samt Caribien.

Ud over det brede udvalg af sejlruter er der mange andre gode grunde til at vælge et af Azamara Club Cruises® skibe næste gang, du vil ud og rejse.

Azamara Cruises skibe kan nemlig, på grund af deres perfekte størrelse, lægge til kaj nærmest midt i centrum i mange havne. Ofte bliver deres skibe i havn i længere tid end de store cruiseskibe. Og på Azamaras fleste cruises er der ofte overnatninger i havnene, hvilket betyder, at du får ekstra god tid til at nyde destinationerne - også om aftenen og tidligt om morgenen den næste dag.


Havnefront i Bergen, Norge

Den charmerende havnefront i Bergen, Norge

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Brasilien med udsigt til Sukkertoppen


Har du heller ikke lyst til at bekymre dig om høje ekstraregninger i slutningen af dit cruise?  Så er Azamara Cruises lige noget for dig.

Inkluderet i Azamara Cruises priser:
 • Samtlige måltider i skibenes hovedrestaurant samt øvrige restauranter (ønsker man at spise på de to tema restauranter Aqualina og Prime C, koster det US$35 pr. person)
 • Udvalgte vine, internationale ølmærker, og diverse drinks (man kan mod betaling opgradere til Premium vine og spiritusmærker)
 • Flaskevand, læskedrikke, almindelige og specielle kaffedrikke samt te
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Vaskeri (selvbetjent)
 • Room service 24/7
 • Concierge service
 • Underholdning ombord
 • White Night party på cruises på minimum 7 nætter
 • Azamazing Evening Event på cruises på minimum 7 nætter - et specielt aftenarrangement på land
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Havneskatter

Blandt de nævnte services er det værd at lægge mærke til, at drikkevarer, drikkepenge til personalet og havneskatter er inkluderet, hvilket betyder, at priserne hos Azamara Cruises kan betegnes som ‘all inclusive’.

Som gæst ombord på Azamara Cruises skal du med andre ord ikke bekymre dig om en høj ekstra regning i slutningen af dit cruise. Derfor er der med Azamara Club Cruises virkelig tale om Value for Money 🙂

Klik på cruise eksemplerne her nedenfor, eller fortsæt med at læse lidt mere om livet ombord på skibene. Og bliv inspireret til din kommende rejse.


Club Veranda Stateroom med balkon

Eksempel på en Club Veranda Stateroom med balkon

Club Suite

Eksempel på en Club Suite, som fås med og uden separat soveværelse

Du kan vælge imellem forskellige størrelser staterooms og suiter på skibene, hvoraf de fleste endda er med privat balkon. Størrelsen på de forskellige standard stateroom kategorier varierer mellem 13.3 - 16.3 kvadratmeter. De forskellige suite kategorier varierer mellem 24.8 - 56.1 kvadratmeter, alt afhængig af om de har separat soveværelse.


Altid hyggelige officerer

En del af de altid hyggelige officerer ombord

køkkenet sørger for lækre rette

Kokkene i køkkenet sørger for mange lækre gourmet retter hver dag

Det søde personale

Det søde personale i lobby området er altid klar til at assistere dig

Det internationale personale ombord er helt exceptionelt. Du vil altid møde glade og smilende ansatte, som  sætter en ære i at huske gæsternes navne og specielle præferencer 🙂

Baren med lækre drinks
Maden bliver tilberedt
Altid imødekommende personale

Bartenderne husker din yndlingsdrink, tjenerne husker din yndlingsret - ja, i det hele taget er personalet fra over 55 forskellige lande altid et skridt foran, og de sørger for, at du får den ultimative oplevelse ombord. Det er en af grundene til, at mange gæster vælger at tage på cruise med Azamara Cruises gang efter gang 🙂


Discoveries Restaurant

Discoveries Restaurant med lækker skiftende à la carte menu

Aqualina Restaurant

Aqualina Restaurant med fokus på Italien samt fisk og skaldyr

Prime C special restaurant

Prime C - special restaurant med fokus på lækre gode bøffer og kød

Der findes et udvalg af dejlige restauranter for enhver smag ombord. Alle restauranter kører efter 'open seating' konceptet, hvilket betyder, at du kan spise på restauranterne, lige når det passer dig inden for restauranternes åbningstider. På de fleste restauranter inkl. Discoveries, som er hovedrestauranten,  behøver du heller ikke at reservere bord på forhånd.

Hver aften kan du frit vælge, om du vil spise ved et tomandsbord, eller ved et lidt større bord med andre gæster. Ombord finder du også de to dejlige tema restauranter Aqualina og Prime C. Disse to hyggelige tema restauranter har et begrænset antal borde, og derfor skal man reservere bord på forhånd, ligesom der er et gebyr på US$ 30 pr. person.


Swirl & Top pool grill

Swirl & Top pool grill om dagen, som bliver til restaurant Patio om aftenen

Windows Cafe alfresco restaurant

Windows Cafe alfresco restaurant, hvor du både kan sidde ude og inde om dagen og om aftenen

Mosaic Cafe

Mosaic Cafe, som bl.a. er kendt for sine dejlige kaffe drikke

Er du mere til en alfresco inspireret middag, hvor du kan sidde udendørs, kan du vælge at gå på Swirl & Top. Den fungerer som pool grill om dagen, men som restaurant om aftenen. En alternativ alfresco restaurant er Windows Cafe, hvor du også har mulighed for at sidde udenfor. Har du blot lyst til dejlige kaffedrikke, gode vine og snacks  er Mosaic Cafe eller The Living Room et par rigtig gode valg. Her kan du nyde drikkevarene i afslappede omgivelser i sofaer og store bløde lænestole indendørs.


Poolbar på et af soldækkene

Den klassiske og meget populære poolbar på et af soldækkene

White Night Party

De berømte White Night Parties afholdes som oftest en gang pr. cruise (vejrbestemt)

Aftenunderholdning i ren Broadway stil

Hyggelig aftenunderholdning i ren Broadway stil

En del af din tid ombord, vil du uden tvivl vælge at spendere udendørs på skibenes åbne dæk. Det er bl.a. her du finder den dejlige poolbar, og det er også her, de velbesøgte White Nights Parties afholdes én gang pr. cruise. (Afhængigt af vejret).

De øverste dæk 9 og 10 bliver simpelthen omdannet til en udendørs restaurant, hvor alle samles og nyder en skøn middag med underholdning på den udendørs scene efterfulgt af dans til ud på de små timer. Det er en tradition, at alle er klædt i hvidt tøj, men det er dog ikke påkrævet.

Undervejs på hvert cruise er der desuden forskellige former for underholdning (bl.a. Broadway shows) i skibenes cabaret lounge.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os til enhver tid for flere detaljer

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.