fbpx

Italien er en republik ved Middelhavet, der omslutter San Marino og Vatikanstaten. Vatikanstaten er en uafhængig stat midt i Rom med paven som landets øverste chef. Og er i øvrigt én af de mest besøgte steder i Rom.

At rejse gennem Italien er som at tage en tur gennem historien. Italien er det land i verden, der har flest bygninger, monumenter eller naturområder på UNESCOs verdensarvsliste. Fra Colosseum og Forum Romanum i Rom til karneval i Venedig.

Oplev billedskønne kystbyer som Amalfi, Positano, Portofino, Santa Margherita Ligure og Sorrento, der alle emmer af romantik. Eller indtag den betagende Cinque Terre kyststrækning både til lands og til vands.

Tag på en vulkanvandring på Etna på Sicilien eller på shopping i fashionable Milano.

Italien har masser at byde på. Også når det gælder kulinariske oplevelser og fantastiske vine præsenteret for dig med store smil, hjertevarme og masser af stolthed.

Tag på et romantisk deluxe cruise arrangeret af Cruise Inspiration, og oplev den charmerende italienske riviera. Eller oplev støvlelandet på en skræddersyet landrejse helt efter dine egne ønsker.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for næremere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.