fbpx

Introduktion til Sanctuary Retreats


“Luxury, naturally” eller “Luksus, naturligvis” er varemærket for Sanctuary Retreats. Alle Sanctuary Retreats’ produkter fokuserer på nogle af verdens smukkeste og nærmest uberørte naturområder til vands og til lands.

Sanctuary Retreats råder over 6 skønne 5-stjernede flod-cruiseskibe i charmerende boutique stil, som sejler i både Myanmar, Kina og Egypten. Vi har foreløbigt valgt at fokusere på Sanctuary Retreats’ flodcruises i Myanmar og Kina, da floderne har ufatteligt smukke omgivelser. De er, efter vores mening, nogle af de smukkeste i verden, og derfor tryllebinder de gæsterne på hele rejsen.

Sanctuary Ananda sejler hovedsageligt på Ayeyarwady floden i Myanmar, hvor du kan vælge mellem sejlruter fra 3 til 11 nætter. På Sanctuary Ananda’s længere flodcruises er Chindwin floden endvidere inkluderet.


Inkluderet på Sanctuary Retreats flod cruises i Myanmar og Kina

  • Alle planlagte udflugter undervejs på flod cruiset med lokale engelsktalende guider
  • Alle hovedmåltider ombord
  • Sanctuary Ananda skibet i Myanmar: Ikke-alkoholiske drikkevarer, mineralvand og lokal øl inkluderet hele dagen samt lokal vin til frokost og aftenmiddag
  • Sanctuary Yangzi Explorer skibet i Kina:  Ikke-alkoholiske drikkevarer, mineralvand,  lokal øl og husets vine inkluderet til hovedmåltiderne
  • Wi-Fi

Læs mere om Sanctuary Retreats her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.