fbpx

Det lille og tætbefolkede land midt i Europa har masser at byde besøgende på ud over øl og chokolade. For de kulturinteresserede kan du blive klogere på deres inspirerende arkitektur. Og de gamle flamske malere er stadig nogle af verdens mest berømte. Men Belgien er meget mere end det! Landet består også af mange små og naturskønne byer nær forskellige søer, selvom befolkningstætheden er en af de højeste i Europa.

Landet er på en måde Europas hjerte med Bruxelles som centrum for magten i Europa Parlamentet. Byen Brugge er dog unægtelig den største turistattraktion i Belgien. Den er malerisk og charmerende med dets nonneklostre, klokketårne, brolagte torve og kanaler. Det gamle centrum af Brugge er af den grund også et internationalt anerkendt verdensarvs område.

Belgien kan opleves på vores flodcruises med vores specifikt udvalgte deluxe flodcruise rederier, hvor Belgien indgår som en del af sejlruterne.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.