fbpx

Togrejser vinder mere og mere indpas hos os alle som alternativ rejseform – måske er det fordi, vi bliver mere miljøbevidste, eller måske er det fordi, vi er ved at opdage alle de gode muligheder ved at vælge tog som alternativ rejseform og transportform. Vi hos Cruise Inspiration elsker også at se og opleve forskellige verdensregioner med tog. Simpelthen fordi vi flytter meget af det, vi elsker ved cruises, op på land. Her skifter de fascinerende omgivelser og landskaber også konstant på rejsen!

Inden længe vil du her på hjemmesiden finde flere forskellige togrejseforslag rundt om i verden. Dog er du mere end velkommen til at kontakte os allerede nu om dine specifikke togrejseønsker, som vi skræddersyr helt efter dine egne præferencer – og gerne i kombination med et deluxe cruise en eller flere af vores øvrige rejseformer.

Når transporten bliver en del af oplevelsen

Ofte forbindes transport med noget, der bare skal overstås. De lange flyveture er sjældent populære, og turene i bil på de snoede veje er den sikre opskrift på en god omgang køresyge. Men på togture bliver transporten en del af oplevelsen, når du passerer gennem landskaberne og byerne.

Hvorfor skal jeg rejse med tog?

På en togrejse kan du rejse både langsomt og hurtigt alt efter, hvilken type togrejse, du vælger. Med andre ord får du det hele med! Det handler om at udforske, opdage og blive klogere på historie og kultur – både på en destination, men også undervejs. Samtidig bliver togrejser mere og mere populære i takt med, at vi bliver mere oplyste og bevidste om klimaet. Så er du både miljøbevidst og nysgerrig? Så er en togrejse arrangeret af Cruise Inspiration det helt rigtige valg for dig.

De smukkeste togruter i verden

  1. Sierra Tarahumara i Mexico

Her oplever du nogle af Mexicos mest utrolige landskaber, imens du får et godt kig til kulturen, når du passerer de mennesker, der lever og arbejder langs jernbanen. Turen passerer bl.a. 87 tunneller og krydser 37 broer på vejen. Togrejsen ender i det overdådige Copper Canyon.

  1. Rocky Mountaineer i Canada

Tekst indsættes på siden senere.

  1. Rovos Rail i Afrika

Tekst indsættes på siden senere.

  1. West Highland Line i Skotland

Er du vaskeægte Harry Potter-fan? Så er dette togturen for dig. Dette er nemlig togruten, som gang på gang er brugt i de populære Harry Potter-film. Damptoget sikrer den helt rigtige stemning, når du passerer de grønne landskaber og Glenfinnan-viadukten.

  1. Kandy-Ella i Sri Lanka

Her bliver du mødt af betagende natur, når toget tøffer afsted på en af verdens bedst bevarede victorianske jernbaner. Rullende græsarealer, smukke teplantager og fantastiske vandfald er bare et lille udpluk af de oplevelser, du vil få på vejen.

  1. Tranzalpine i New Zealand

Kom igennem Southern Alps med et landskab domineret af floddale og snedækkede bjergtoppe, som gør togruten til en af verdens mest naturskønne. Ruten passerer gennem et avanceret system af tunneller og viadukter.

Luksustogrejser med Cruise Inspiration

En togrejse kan både være helt lavpraktisk iblandt de lokale, som også rejser fra A til B. Men du kan også vælge mere luksuriøse togrejser, hvis det er mere dig. Kontakt os allerede i dag, og lad os guide dig til den helt rigtige togrejse.


Oplevelser


Der er ingen oplevelser i denne kategori.

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.