fbpx

Den lille selvstyrende øgruppe Færøerne i Nordatlanten mellem Storbritannien, Island og Norge er en del af det danske rigsfællesskab. Fiskeri og barsk natur kendetegner de 18 øer som forbindes af tunneller og færger og de stejle klipper og græsklædte åse er en kæmpestor naturoplevelse.

En rejse til Færøerne er dermed først og fremmest en stor naturoplevelse. Fuglefjelde med søpapegøjer og lomvier, forrevne klippekyster der kæmper en evig kamp mod det frådende hav og de grønne fjelde hvor fårene græsser er en unik oplevelse. Men også de farverige bygder ved de dybe fjorde og de små samfund hvor kreativiteten blomstrer inden for litteratur, kunst og musik er en oplevelse, der bliver siddende i en længe efter man er vendt tilbage til hverdagen.

Hos Cruise Inspiration tilbyder vi deluxe cruises til Færøerne med nogle af vores favoritrederier, hvor øgruppen indgår som en del af sejlruten.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.