fbpx

Asien er en utrolig fascinerende og mangfoldig verdensdel og med en rig historie og kultur, som strækker sig over tusinder af år.

Asiens geografi er lige så varieret som dens kulturer. Fra tørre ørkener til frodige regnskove med et rigt dyreliv, er Asien hjemsted for nogle af verdens mest imponerende naturskatte. Mange steder i Asien kan du se det gamle og moderne mødes, hvor levn fra en svunden tid visse steder står i kontrast til de hypermoderne skyskrabere og teknologiske vidundere.

Utallige seværdigheder

Denne verdensdel er også hjemsted for nogle af verdens mest berømte seværdigheder. Den kinesiske mur, Terracotta Krigerne, Taj Mahal, Angkor Wat og Petronas Towers er blot nogle af de utallige kulturskatte, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Udover disse kendte seværdigheder, er der også masser af mindre kendte perler at opdage. Smukke templer, gamle ruiner, lokale markeder og små, idylliske landsbyer ligger spredt ud over hele denne dragende verdensregion.

Kunst og kultur

Men Asien er meget mere end en destination for sightseeing. Kulturen og de forskellige landes befolkning er lige så fascinerende som landskabet. Asien har nogle af verdens ældste og mest sofistikerede civilisationer. Alene kulturen og kunsten har en rigdom og kompleksitet, som man kan studere hele livet. Fra kampsport og yoga, til teater og musik, så er verdensregionen kendt for den rige arv indenfor kunst og kultur.

Kalder alle madelskere

Asien er også kendt og populær for sin gastronomi. De forskellige kulturer og madtraditioner er utroligt varierede, og der er noget for enhver smag. Fra det krydrede thailandske køkken, til det raffinerede japanske køkken, og fra det fyldige indiske køkken, til det søde vietnamesiske køkken, så byder hele regionen på en utrolig velsmagende og varieret madoplevelse.

Asien er uden tvivl en af de mest spændende og varierende verdensdele at udforske. Uanset om du søger eventyr i naturen, ønsker at opleve nogle af verdens mest imponerende seværdigheder, eller ønsker at lære mere om en rig kultur og historie, så får du hele paletten serveret i denne del af verden.

Vi elsker Asien!

Hos Cruise Inspiration lægger vi ikke skjul på, at vi har en svaghed for de asiatiske lande. Derfor kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af både deluxe cruises, deluxe flodcruises samt skræddersyet deluxe rejser i Asien.

Hent inspiration i vores udvalgte rejseeksempler. Og finder du ikke lige det, du søger her på siden, sidder vi klar med endnu mere rejseinspiration til dig.

Kontakt os for mere information her


Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.