fbpx

Tyskland består af 16 delstater, og landets hovedstad og største by er Berlin. Byen har en unik historie med muren, opdeling af byen i zoner samt 2. verdenskrig. Der er så mange spændende oplevelser i Berlin – både for øjet og ganen.

Mange opfatter bare Tyskland som en nødvendighed for at komme frem til de mere sydlige feriemål. Det er dog klart en stor fejl.

Kombinationen af charmerende landsbyer og moderne byer sammen med en interessant historie gør Tyskland til et spændende land at udforske. Et kæmpe flodnetværk, smukke landskaber, mad og øl gør også landet til et ideelt rejsemål for mange rejsende både til lands og til vands.

En fantastisk måde at opleve Tyskland på, er på et deluxe flod cruise på en af landets smukke floder. Nyd det konstant skiftende landskab, de kulturelle og arkitektoniske oplevelser, der er at finde langs floderne Donau, Mosel og Rhinen.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.