fbpx

Jost van Dyke er den mindste af de fire hovedøer tilhørende De Britiske Jomfruøer. Øerne er et britisk oversøisk territorium i Caribien øst for Puerto Rico og udgør, sammen med De Amerikanske Jomfruøer og de Spanske Jomfruøer, øgruppen Jomfruøerne, der igen er en del af de Små Antiller.

Er du til autentiske ferieoplevelser, er Jost van Dyke helt sikkert noget for dig. Øen er laid-back og har en mere “oprindelig” atmosfære end mange af dens caribiske naboer. Her er mindre turistet og mere autentisk end mange af de andre øer. Desuden ligger en af verdens mest kendte barer på denne skønne caribiske ø: Soggy Dollar Bar. Det var bl.a. her, at den verdenskendte rom cocktail Painkiller blev til, som du ikke må gå glip af. Men pas på – man kan hurtigt få en for mange, da den bare smager afsindigt godt, hvis man vel at mærke er til cocktails med rom i 😜

Flere af vores deluxe rederier lægger også vejen forbi Jost Van Dyke undervejs på deres sejlruter mellem de caribiske øer. Vi kan dog også varmt anbefale, at du spenderer nogle dage på denne paradisø enten før eller efter dit Caribien cruise.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.