fbpx

Introduktion til Emerald Cruises

Emerald Cruises, som er et af vores top favorit rederier er et +4 stjernet rederi, som byder på deluxe cruises både til søs mellem utallige spændende destinationer samt på en del af verdens smukke flodsystemer. Rederiet råder over 9 flodcruise skibe og to søgående skibe, som alle er yderst smagfuldt indrettede med masser af plads. Personalet på Emerald Cruises er noget helt særligt og sørger for, at du får en ekstraordinær oplevelse på dit Emerald cruise, uanset om det er på verdens flodsystemer eller til søs.

Det prisvindende rederi har i alt ni flodcruise skibe som sejler på Europas floder samt på den idylliske  Mekong Flod mellem Cambodia og Vietnam. Flodcruise skibene lægger til ved nogle af de smukkeste byer langs floderne, som herefter er dine, at udforske. Også den majestætiske Mekong-floden i Asien, som blandt andet vil føre dig gennem Cambodja og Vietnam, kan du opleve på et Emerald flodcruise. Med en maks kapacitet på 180 gæster, er du garanteret en afslappet, behagelig og eksklusiv oplevelse med plads til at leve og nyde livet om bord.

Om bord på deres søgående skibe, Emerald Azzurra og Sakara, kan du udforske Middelhavet og dets historiske kyster, det azurblå caribiske hav og dets eksotiske havne, eller tage på den helt store transatlantiske rundrejse. Indretningen er moderne og stilren med moderne kunst, der signalerer cool loungestemning både inde som ude på dæk. Disse deluxe skibe har en kapacitet på kun 100 gæster, som sikrer dig en helt igennem unik og eksklusiv oplevelse om bord. Skibene er ikke større end at de nemt kan lægge til i mindre havne og tilbyder dermed en mere intim og autentisk oplevelse af de forskellige destinationer end de større cruiseskibe.

Mens dagene oftest tilbringes på land med spændende udflugter til de lokale attraktioner, byder aftenerne på underholdning om bord på skibet og ofte med lokale kunstnere som underholdning. Har du lyst til en afslappende dag på skibet, er der masser at lave uanset hvilket af Emerald Cruises skibe du befinder dig på. Du kan nyde udsigten fra de udendørs udsigtsdæk eller tage en dukkert i poolen eller måske du vil bruge tiden i wellnesscenteret med træning og en luksusbehandling i kurbadet.

Uanset hvilken suite du vælger til dit Emerald Cruise, vil du opleve, at de er rummelige og moderne indrettede med egyptisk bomulds sengelinned og luksuriøse ESPA spa-toiletartikler.

Efter blot en enkelt dag om bord på Emerald Azzurra, er dette +4-stjernede rederi allerede blevet én af Cruise Inspirations topfavoritrederier.

Du kan virkelig glæde dig til maden om bord på et af Emerald Cruises 11 skibe. Her kræses der om både æstetik og smag med fokus på lokale råvarer og du skal ikke tænke på andet end at nyde måltidet og udsigten for alt er inklusiv. Med et Emerald Cruise får du nemlig alt dette med i prisen:

Inkluderet i Emerald Cruises priser:

 • Samtlige måltider ombord inkl. udvalgte vine, øl og vand i forbindelse med frokost og middag
 • Kaffe og te og flaskevand
 • Lufthavnstransfers til og fra skibet
 • Adgang til skibets pool
 • Udflugter næsten hver dag
 • Besøg til UNESCO verdensarv steder
 • EmeraldPLUS og EmeraldACTIVE oplevelser og aktiviteter
 • Toiletartikler fra det luksuriøse mærke, ESPA
 • Lokale guider til alle udflugtssteder
 • WiFi
 • Havneskatter
 • Drikkepenge til personalet ombord og på land

Som gæst ombord på et Emerald Cruise, skal du derfor ikke bekymre dig om andet end at nyde livet og de fantastiske oplevelser som vil ligge som perler på snor fra start til slut.

Vil du vide mere om vores rederi Emerald Cruises og høre nærmere om vores brede udvalg af spændende sejlruter ?

Så kontakt os i dag for yderligere information


Oplevelser


Der er ingen oplevelser i denne kategori.

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.