fbpx

Zambia – En Geografisk Perle

Zambia grænser mod nord op til Congo og Tanzania, mod øst til Malawi og Mozambique, mod syd til Zimbabwe, Botswana og Namibia, og mod vest til Angola. Landet er opkaldt efter floden Zambezi.

Den Majestætiske Zambezi Flod

Zambezi floden er en af Afrikas længste floder, der afgrænser Zambia mod syd ved Botswana og Zimbabwe. Omkring og i floden findes et rigt dyreliv.

Oplev Det Unikke Dyreliv

Netop derfor er det også et yndet sted at tage på et flodcruise, som kan gøres lige fra et par timer og op til eksempelvis 4 nætter. Oplev krokodiller, flodheste og en mangfoldighed af fuglearter.

Victoria Falls: Naturens Overvældende Skønhed

Zambia er ligeledes kendt for de spektakulære Victoria Falls (Victoria vandfaldene), som ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls er opkaldt efter Droning Victoria af David Livingstone, som var den første europæer der så vandfaldet i 1855.

En Safarioplevelse i Verdensklasse

Såfremt en safaritur i Afrika står højt på din ønskeliste, kan vi varmt anbefale dig Botswana og Zambia som en kombinationsrejse. Så får du nemlig en ultimativ rejseoplevelse, som du aldrig vil glemme. Oplev den vilde natur, det rige dyreliv og de imponerende landskaber i disse to fantastiske lande.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her

Flodhest i Zambezi Floden      Victoria Falls


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.