fbpx

Grækenland er et eldorado for både livsnydere og historikere deslige. Uanset om du er til eksotiske strande, turkisblåt vand, billedskønne landsbyer, idylliske øer, kultur og historie – ja, så har Grækenland bare det hele.

Og ikke at forglemme den berømte græske gæstfrihed og den skønne mad og drikke. I Grækenland finder du ganske enkelt noget for enhver feriesmag i et fantastisk klima.

Er du til kulturhistoriske oplevelser, så sørg for unde dig selv et besøg til det smukt beliggende Akropolis i Athen. Kør ud til Delphi, som er kendt som verdens navle i græsk mytologi. Oplev den imponerende 6,3 km lange Korinthkanal, der forbinder Korinthbugten med den Saroniske Bugt. Must-sees er også Knossos, det berømte minoiske palads, på Kreta. Eller den betagende gamle bydel i Rhodos by på Rhodos, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Oplev Grækenland med Cruise Inspiration. Få sammensat din private ø-hop-ferie eller oplev Grækenland til søs på et deluxe cruise i det græske øhav og langs fastlandets smukke kyststrækning.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.