fbpx

Malta er ø-stat i Middelhavet beliggende syd for Sicilien. Udover de to hoved øer Malta og Gozo, består ø-gruppen desuden også af små ubeboede øer. De to officielle sprog er maltesisk og engelsk, så stort set alle taler engelsk. Malteserne er kendt for deres gæstfrihed og byder dig altid velkommen med åbne arme og et stort smil.

Malta byder på et behageligt klima, smukke strande og et nærmest drømmeagtigt koral hav. Dette betyder, at det også er et af de bedste steder i Europa til dykning og snorkling.

Er du historieinteresseret, er Malta også et oplagt rejsemål. Her finder du flere seværdigheder, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Derudover finder du et stort udvalg af museer, kirker, templer og arkæologiske udgravninger, du kan fordybe dig i.

Malta er endvidere kendt som en yndet cruise destination, hvorfor en del af vores favoritrederier også inkluderer ø-gruppen på nogle af deres sejlruter om sommeren.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.