fbpx

Dominica er en østat i den østlige del af det Caribiske Hav på grænsen til Atlanterhavet og en del af de Små Antiller. Øens officielle sprog er engelsk og landet blev selvstændigt i 1978 men er stadig en del af Commonwealth.

Østaten er kendt som Caribiens natur-ø med blomstrende koraller, sprudlende vandfald og majestætiske vulkaner. Det er ganske enkelt et overvældende og smukt syn og så er det samtidig en af de mindst turistede øer i området. Overraskende er det derfor heller ikke, at en del af filmen Pirates of the Caribbean blev optaget på denne stadigt uspolerede naturskønne ø.

Hos Cruise Inspiration tilbyder vi deluxe cruises i Caribien med nogle af vores favoritrederier, som også inkluderer Dominica på deres sejlruter mellem de caribiske øer. Og husk at vi udelukkende tilbyder deluxe cruises med de mindre skibe, da du må denne måde får langt større oplevelser undervejs på dit deluxe cruise.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.