fbpx

OBS! Grundet urolighederne og den politiske situation i Myanmar (Burma), er vi desværre nødsaget til at sætte vores ellers populære rejser til Myanmar i bero på ubestemt tid. Selvom udsigterne til stabilitet i landet ikke ser lovende ud i denne tid, sender vi mange hjertevarme tanker og ønsker til den lokale befolkning om en snarlig genoprettelse til normale tilstande i landet igen. Så snart du kan rejse trygt til Myanmar igen, giver vi dig besked her på siden samt i vores nyhedsmail.

Myanmar (det tidligere Burma) ligger i Sydøstasien, og grænser mod nordøst op til Kina, mod øst til Laos og Thailand og mod nordvest mod Indien og Bangladesh. Landet har endvidere en smuk vestlig kystlinie ud mod henholdsvis den Bengalske Bugt og Andaman Havet.

Myanmar, som indtil for ganske nylig var afskåret fra omverdenen i flere årtier, er et fantastisk land at rejse rundt i, og det er netop nu man bør opleve dette spændende og stadig uspolerede land med den altid charmerende, venlige og imødekommende lokalbefolkning.

Myanmar er også kendt som Suvanabhomi (Det Gyldne Land) på grund af de utallige gyldne pagoder, stupaer og templer. Landet byder på en overflod af kulturelle seværdigheder og attraktioner, og den ultimative måde at opleve Myanmar på, er ved at kombinere et landprogram med et flod cruise på de idylliske floder Ayeyarwaddy eller Chindwin.

Myanmar er ganske enkelt fyldt med sjæl og varme, og byder kort sagt på et utal af spændende og uspolerede muligheder, hvilket resulterer i, at de allerfleste bare har lyst til at rejse tilbage gang på gang.

Læs mere om Myanmar her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.