fbpx

Det Gyldne Land

OBS! Grundet urolighederne og den politiske situation i Myanmar (Burma), er vi desværre nødsaget til at sætte vores ellers populære rejser til Myanmar i bero på ubestemt tid. Selvom udsigterne til stabilitet i landet ikke ser lovende ud i denne tid, sender vi mange hjertevarme tanker og ønsker til den lokale befolkning om en snarlig genoprettelse til normale tilstande igen. Så snart du kan rejse trygt til Myanmar igen, giver dig besked her på siden samt i vores nyhedsmail.

Kort over Myanmar (Burma)

Dagens friske råvarer sælges dagligt på Myanmars floder og Inle Søen

Glade lokale beboere i Indein landsbyen ved Inle Søen i Shan regionen, Myanmar

Myanmar (det tidligere Burma) ligger i Sydøstasien, og grænser mod nordøst op til Kina, mod øst til Laos og Thailand og mod nordvest mod Indien og Bangladesh. Landet har endvidere en smuk vestlig kystlinie ud mod henholdsvis den Bengalske Bugt og Andaman Havet.

Myanmar, som indtil for ganske nylig var afskåret fra omverdenen i flere årtier, er et fantastisk land at rejse rundt i, og det er netop nu man bør opleve dette spændende og stadig uspolerede land med den altid charmerende, venlige og imødekommende lokalbefolkning.

Myanmar er også kendt som Suvanabhomi (Det Gyldne Land) på grund af de utallige gyldne pagoder, stupaer og templer. Landet byder på en overflod af kulturelle seværdigheder og attraktioner, og den ultimative måde at opleve Myanmar på, er ved at kombinere et landprogram med et flod cruise på de idylliske floder Ayeyarwaddy eller Chindwin.


Højdepunkter i Myanmar (blot et udvalg, da der findes mange flere):

På et flod cruise på Myanmars idylliske floder besøger du de fjerneste små landsbyer og oplever nogle af de smukkeste solnedgange - her med Pandaw Expeditions. Klik på billede for flod cruise eksempel.

Flod cruise i Myanmar - her med med det charmerende flod cruise skib Sanctuary Ananda. Klik på billede for flod cruise eksempel.

Shwedagon Pagode tempelkomplekset i Yangon, som breder sig ud over et stort område med utallige pagoder, templer og stupaer.

Den berømte og imponerende gyldne Shwedagon Pagode, som ser endnu mere fortryllende ud ved solnedgang og efter mørkets frembrud.


Mandalay og den antikke by Amarapura med det imponerende Mahagandayon Kloster, hvor 1200 munke i farvestrålende klæder bor, og dagligt kan opleves på nært hold.

U-Bein broen ved Taungmyo-søen nær Amarapura.


Bagan med de mange tusinde pagoder spredt ud over det smukke landskab. For den optimale visuelle oplevelse, bør du besøge Bagan lige før solnedgang eller ved solopgang i luftballon.

Mount Popa med det imponerende kloster og pagode kompleks på toppen af en udslukt vulkan.


Den smukt beliggende Pindaya grotte nær Heho, som huser flere tusinde gyldne buddha statuer i alle størrelser.

Kalaw regionen, som er ekstra kendt for den smukke og bjergrige natur, og som byder på utallige trekking- og vandre muligheder.


Mingun Pahtodawgyi Pagoden beliggende i Sagaing regionen, som aldrig blev færdigbygget, da den slog revner under et stort jordskælv i 1839.

Kyaiktiyo Pagoda, kendt som The Golden Rock, er beliggende in Mon Staten ca. 1100 meter over havets overflade. The Golden Rock er et yndet Buddhist pilgrimsområde.


Pyin Oo Lwin, som er beliggende ca. 1.100 meter over havets overflade, er bl.a. kendt for sine kaffe plantager, den farverige Botaniske Have samt det fascinerende landskab, som kan opleves på en spændende togtur.

Den drømmeagtige Inle Sø med dens mange flydende landsbyer, stammefolk og markeder. Inle Søen måler 22 km i længden og 10 km i bredden på det bredeste stykke. Bo i dejlig bungalow placeret direkte i eller ved søen og nyd de smukkeste solnedgange.


Ngapali stranden i den Bengalske Bugt, hvor du kan bo i lækker bungalow ved den lange flotte hvide sandstrand.

Myanmar er ganske enkelt fyldt med sjæl og varme, og byder kort sagt på et utal af spændende og uspolerede muligheder, hvilket resulterer i, at de allerfleste bare har lyst til at rejse tilbage gang på gang.

Kontakt os for mere information

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.