fbpx

Saint Lucia er en østat i den østlige del af det Caribiske Hav på grænsen til Atlanterhavet. Øen hører til De Små Antiller og er beliggende nord for Grenadinerne og syd for Martinique.

St. Lucia kaldes for Caribiens grønne paradis og er et lille stykke uspoleret paradis på 616 km2. Øen består af et mix af junglelignende dale, regnskove, vilde orkideer og hibiscus, idylliske hvide sandstrande , Soufriere vulkanen og de berømte Piton tvilling tinder, Grand Piton & Petit Piton, som er øens vartegn. Landskabet er utroligt smukt og varierende. Hvis du elsker naturoplevelser, vil du sætte specielt stor pris på Pigeon Island National Park i den nordlige ende af øen.

Nogle af vores deluxe rederier inkluderer også skønne  St. Lucia i deres caribiske sejlskemaer, og det er bestemt også en ø, der er værd at spendere nogle ekstra dage på før eller efter dit deluxe cruise.

Husk at vi hos Cruise Inspiration skræddersyr din deluxe rejse til Caribien akkurat lige som du ønsker det.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.