fbpx

Der hvor Atlanterhavet møder Ishavet på den midtatlantiske ryg ligger Island. Med et areal på 103.000 km2 og et indbyggertal på 364.260 er det Europas tyndest befolkede land.

Island er ganske enkelt enestående dramatisk. Den magiske natur byder på vulkaner, gejsere, gletsjere, fjorde, mosbegroede lavamarker, flade og frodige sletter, varme kilder og vandfald. Og i farvandet omkring øen finder du sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler og andre hvaler, som kan ses stort set hele året rundt fra øens hvalcentrum, Húsavík, på den nordlige del af øen.

Når du oplever Island på et deluxe cruise får du det bedste af to verdener, når du kan betragte det dramatiske og storladne landskab fra vandsiden og samtidig komme i land og udforske det ved selvsyn – enten med en guide eller på egen hånd.

Cruise Inspiration tilbyder både skræddersyet deluxe rejser til lands og til vands til Island. På vores deluxe cruises med nogle af vores udvalgte deluxe rederier, er denne naturskønne ø en del af sejlskemaet. Men hvis du ønsker et  længere ophold på Island, hvilket varmt kan anbefales, så skræddersyr vi din deluxe rejse helt efter dine egneopræferencer.

Er du blevet fristet og vil vide mere?=
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.