fbpx

Vietnam er et af de mest østligt beliggende lande i Sydøstasien og grænser op til Kina, Laos og Cambodia. Det sydkinesiske hav strækker sig langs landets østlige kyst. Landet løsrev sig fra Kina helt tilbage i år 938.

I det 19. århundrede blev landet sammen med Indokina halvøen koloniseret af Frankrig. Der blev gjort en stor indsats for at komme ud af den franske kolonisering igennem en lang årrække. Dette førte til, at landet blev delt politisk i to lande – Nord- og Syd Vietnam. Og som bekendt resulterede dette i en lang krig, som endte med en Nordvietnamesisk sejr i 1975. I dag bor der ca. 90.5 mill. mennesker i landet.

Befolkningen, kulturen, landskabet, seværdighederne – ja, alting ved Vietnam kan du være sikker på vil gøre stort indtryk på dig. I dette skønne land bliver du altid modtaget med varme og åbne arme, og du kan ikke andet end at blive dejlig glad i hovedet over befolkningens smittende humør, optimisme og hjælpsomhed. Derfor vil du med sikkerhed få lyst til at vende tilbage til dette spændende inspirerende land flere gange.

Hvadenten du er til storbyer som f.eks. Hanoi og Ho Chi Minh City, lokale stammelandsbyer, historiske byer, Mekong Floden, ølandskaber, bjerge eller smukke strande, så byder dette skønne land på det hele.

Cruise Inspiration tilbyder et udvalg af dejlige deluxe cruises i Sydøstasien med nogle af vores udvalgte deluxe rederier. Vi tilbyder ligeledes at skræddersy din deluxe rejse til Vietnam helt efter dine egene præferencer.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.