fbpx

Vietnam er et af de mest østlige beliggende land i Sydøstasien, og grænser op til Kina, Laos og Cambodia, ligesom det sydkinesiske hav strækker sig langs landets østlige kyst. Vietnam løsrev sig fra Kina helt tilbage i år 938.

I det 19. århundrede blev Vietnam sammen med Indokina halvøen koloniseret af Frankrig. Der blev gjort en stor indsats for at komme ud af den franske kolonisering igennem en lang årrække. Det førte til at landet blev delt politisk i to lande – Nord- og Syd Vietnam. Og som bekendt resulterede dette i den lange Vietnam Krig, som endte med en Nordvietnamesisk sejr i 1975. I dag bor der ca. 90.5 mill. mennesker i landet.

Befolkningen, kulturen, landskabet, seværdighederne – ja, alting ved Vietnam kan du være sikker på vil gøre stort indtryk på dig. I dette skønne land bliver du altid modtaget med varme og åbne arme, og du kan ikke andet end at blive dejlig glad i hovedet over befolkningens smittende humør, optimisme og hjælpsomhed :-)Derfor vil du med sikkerhed få lyst til at vende tilbage til dette spændende inspirerende land flere gange.

Tag endelig et kig på nogle af de mange højdepunkter landet har at byde på længere nedenfor, og klik videre og bliv inspireret af et par dejlige rejse eksempler :-)

Læs mere om Vietnam her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1-2 gange pr. måned med dejlig inspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.