fbpx

Har du aldrig prøvet et flodcruise før? Så er det helt sikkert på tide! Hvis du spørger os, er et flodcruise en eventyrlig og magisk måde at opleve verden på. Hos Cruise Inspiration kan du komme på dit næste drømmeflodcruise, hvor alverdens oplevelser står i kø.

Du bestemmer helt selv, hvor aktiv du vil være i løbet af dit ophold på flodcruise. Det gode ved flodcruises er nemlig, at skibenes udflugter altid er inkluderet i den samlede pris. Du kan frit vælge at deltage eller blot gå i land på egen hånd. Udflugterne organiseres i mindre grupper, så alle får et rigtig godt udbytte af de forskellige udflugter.

Flodcruise eller cruise til søs?

Et flodcruise adskiller sig først og fremmest fra et cruise til søs ved, at du som oftest har land på begge sider af skibet. På et flodcruise ændrer landskabet sig konstant, og du har mulighed for at følge med i det daglige liv langs flodbredderne, mens skibet stille og roligt sejler forbi eller ligger til kaj.

På et flodcruise ankommer du ligeledes til både større og mindre bysamfund hver dag, og skibene bliver fra tid til anden ved kajen henover natten, så du kan gå ud og opleve destinationen om aftenen.

Kom helt tæt på livet ved flodbredden

Der er nok at se og opleve langs flodbredden på de smukke floder rundt om i verden. Her er lidt inspiration til dig:

  • Prøv f.eks. et flodcruise på Rhône-floden i Frankrig, og oplev vindistrikter, antikke middelalderbyer og kunstneriske monumenter.
  • Tag på et flodcruise på Vietnams smukke Red River Delta og Halong Bay, hvor du både oplever den eventyrlige bugt samt små landsbysamfund langs floden på din vej.
  • Sejl afsted på flodcruise på de ikoniske kanaler igennem Holland og Belgien. En forårstur byder på tulipaner i fuldt flor og charmerende kig til vindmøller og middelalderbyer.
  • Nyd et oplevelsesrigt flodcruise på Rhinen og Mosel-floderne, hvor den idylliske og smukke natur, kultur og historie er i højsædet.
  • Indtag Donau floden som byder på både charmerende middelalderbyer, romantiske naturlandskaber, spændende vindistrikter og god øl!

Udforsk de smukkeste floder i verden

Måske har du prøvet at stå på land med udsigt til de smukke floder og se, hvordan skibene roligt sejler forbi. Måske har du i den forbindelse ofte drømt om at vende situationen om og i stedet selv betragte flodbredderne fra et af de forbipasserende skibe? Et flodcruise giver dig rig mulighed for at udforske de smukkeste floder, og se byerne langs flodbredden fra et helt nyt perspektiv.

Oplev den eventyrlige stemning på et luksus-flodkrydstogt

Et flodcruise bidrager ganske enkelt med en helt særlig stemning, som du ikke får ved andre rejseformer. Her kan du kombinere kulturelle og historiske oplevelser med udsigter til gamle landsbyer, kulturelle aktiviteter og overdådig natur – alt imens du nyder en middag fra restauranten eller slanger dig på skibets soldæk.

Du vil komme hjem med en masse nye erfaringer og minder i den mentale rygsæk, samtidig med at du vil være ladt op på ny efter forkælelse fra skibets besætning, som har gjort alt for at give dig en behagelig rejse. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan drøfte dit næste flodcruise.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.