fbpx

Med Sanctuary Yangzi Explorer på Yangtze floden i Kina

10 nætter inklusive rundrejse program før og efter flod cruiset

Kinas rige historie går mere end 5000 år tilbage i tiden. Derfor byder dette store spændende land selvsagt på masser af antikke områder og nærmest majestætiske landskaber blandet med urgamle traditioner. Omvendt er Kina også inde i en rivende udvikling og helt fremme i skoene, når det gælder den nyeste teknologi samt de helt utrolige arkitektoniske bygninger og skyskrabere, du finder i storbyerne.

Denne herlige kontrast mellem nyt og gammelt skaber derfor den perfekte ramme for en fantastisk rejse i Kina med fokus på både historiske og kulturelle oplevelser til vands og til lands - i storbyer, i bjergene og på den sagnsomspundne Yangtze Flod, som du med garanti aldrig vil glemme!

Rundrejse i Kina
Se den kinesiske mur

Program oversigt - 10 nætter

(8 nætter Kina program / 2 nætter ud- og hjemrejse)

Dag 1 | Afrejse København eller alternativ lufthavn efter dit eget ønske
(fly er ikke inkluderet i priseksemplet, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 2 | Ankomst til Beijing og transfer til det 5-stjernede The Peninsula Hotel Beijing
Dag 3 | Tiananmen Square og Den Forbudte By
Dag 4 | Den Kinesiske Mur
Dag 5 | Indenrigsfly Beijing til Chongqing - Ombordstigning på Sanctuary Yangzi Explorer
Dag 6 | Fuling
Dag 7 | Qutang Kløften, Wu kløften, Shennong strømmen og Xiling kløften
Dag 8 | De Tre Kløfters Dæmningsprojekt - Afgang fra Sanctuary Yangzi Explorer - Indenrigsfly Yichang til Shanghai
Dag 9 | Shanghai - The Bund, Yu Garden og Den Gamle By
Dag 10 | Afrejse fra Shanghai til København eller alternativ lufthavn efter dit eget ønske (fly er ikke inkluderet i priseksemplet, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 11 | Ankomst København eller alternativ lufthavn efter dit eget ønske


Detaljeret rejseprogram beskrivelse

(M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad)

Smukke solnedsgangen er en hverdagsting i din rundrejse i Kina

Dag 1 - Dag 2| Dag 1: Afrejse København eller alternativ lufthavn / Dag 2: Ankomst i Beijing 
Ankomst Beijing lufthavn og transfer til The Peninsula Hotel Beijing. Resten af dagen og aftenen er til fri afbenyttelse.
Overnatning på The Peninsula Hotel Beijing


 

Kina er ulig noget andet sted i verden

Dag 3| Tiananmen Square og Den Forbudte By (M)
Efter dejlig morgenmad på hotellet besøges den største byplads i verden, Tiananmen Square på 440.000 m2 (eller 880 m x 500 m). Tiananmen Square spiller en yderst vigtig rolle i den Kinas historie, da pladsen er blevet brugt og fortsat bliver brugt til adskillige vigtige begivenheder. Besøg herefter Den Forbudte By, som stammer fra Ming Dynastiet fungerede som det imperialistiske kinesiske palads i næsten 500 år. Efter formiddagsturen, sættes kursen tilbage mod Peninsula hotellet, og resten af dagen er til fri afbenyttelse.
Overnatning på The Peninsula Hotel Beijing


 

Se en af verdens 7 vidundere i din rundrejse i Kina

Dag 4| Den Kinesiske Mur (M)
Efter dejlig morgenmad er der afgang til en af verdens Syv Vidundere, Den Kinesiske Mur, som jo kan ses helt fra månen af. Den del af den kinesiske mur, som du vil opleve hedder Mutianyu, og er beliggende i Huairou regionen ca. 70 km nordøst for Beijing. Du køres i svævebane op til den kinesiske mur, alt imens du nyder udsigten ud over det smukke bjergrige landskab med den altdominerende mur. Gå en tur op og ned ad muren, og bliv meget klogere på dette imponerende bygningsværk, der strækker sig ikke mindre end 6.259 km på kryds og tværs med masser af forgreninger undervejs. Ved frokosttid er du tilbage på hotellet, og resten er dagen er til fri afbenyttelse.
Overnatning på The Peninsula Hotel Beijing


 

Cruise langs det farverige landskab

Dag 5| Beijing til Chongqing - Ombordstigning på Sanctuary Yangzi Explorer (M/F/A)
Efter dejlig morgenmad på The Peninsula Beijing Hotel, går turen til Beijing lufthavn, og flyver til Chongqing, hvor Sanctuary Yangzi Explorer ligger klar til at byde dig velkommen ombord 🙂 Om aftenen starter cruiset på en af de smukkeste floder i verden, Yangtze Floden. Ja, faktisk betragtes Yangtze Floden og dens tre kløfter som det absolut smukkeste natur område i hele Kina af de allerfleste kinesere. Den samlede sejldistance på dette cruise er ca. 660 km.
Overnatning ombord på Sanctuary Yangzi Explorer


 

Dag 6| Fuling (M)
Efter dejlig morgenmad ombord, kan du vælge mellem to lærerige morgenudflugter. Oplev enten verdens største menneskeskabte underjordiske militær base, kaldet 'Det Underjordiske 816 Projekt' beliggende i et kæmpemæssigt grotteområde i Fuling bjergene. Den tidligere hemmelige konstruktion begyndte for over 50 år siden, og stod på i 17 år, før regeringen suspenderede projektet, inden det blev klart til atom materiale produktion. Den alternative udflugt går til White Crane Ridge undervandsmuseet 45 meter under vandoverfladen, hvor du vil lære mere om Yangtze Flodens flora og fauna. Herefter besøges et lokalt marked, bl.a. kendt for det store udvalg af forskellige typer Fuling pickles. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.
Overnatning ombord på Sanctuary Yangzi Explorer


 

Rundrejse i Kina

Dag 7 | Qutang Kløften, Wu Kløften, Shennong Strømmen & Xiling Kløften (M/F/A)
Sanctuary Yangzi Explorer ankommer tidligt om morgenen til Qutang Kløften, og herefter forsætter cruiset igennem Wu Kløften og Shenning Strømmen - et helt fantastisk syn, som vil brænde sig fast på dine hornhinder for evigt 🙂 I Badong bydes der på en smuk tur i Shennong Strømmen i en sampan (en lang smal traditionel båd), som føres af lokale Tujia bådmænd. Efter frokost vil du opleve den flotte Xiling Kløft. Ombord senere på eftermiddagen bydes der på en interessant kunstforevisning samt et spændende foredrag om Kina. Nyd en skøn traditionel kinesisk middag om aftenen.
Overnatning ombord på Sanctuary Yangzi Explorer


 

Dag 8 | De Tre Kløfters Dæmningsprojekt, Yichang og fly til Shanghai (M)
Efter dejlig morgenmad ombord ankommer du til De Tre Kløfters Dæmningsprojekt og besøgscenter, hvor du vil indviet i en af verdens for tiden største ingeniør projekter. Efter besøget sejler du videre til Yichang, hvorfra du forlader Yangzi Explorer og køres til lufthavnen for at flyve videre til Shanghai. Fra Shanghai lufthavn køres du til The Peninsula Hotel Shanghai, som er din bolig de næste 2 nætter 🙂 Resten af dagen og aftenen er til fri afbenyttelse.
Overnatning på The Peninsula Hotel Shanghai


 

Dag 9 | The Bund, Yu Garden og det gamle Shanghai kvarter (M)
Efter dejlig morgenmad på hotellet køres du til det berømte område kaldet 'The Bund', beliggende i Huangpu Distriktet ved Huangpu Floden i det centrale Shanghai. The Bund er kendt som en af verdens smukke strandpromenader, som nærmest deler Shanghai op i to verdener - bygninger fra kolonitiden på den ene side og Pudong områdets moderne skyskrabere på den anden side - vældig kontrastfyldt! Fortsæt til Yu Garden fra år 1559, og som betragtes som en af de smukkeste botaniske haver i denne region. Efter formiddagsturen er resten af dagen til fri afbenyttelse.
Overnatning på The Peninsula Hotel Shanghai.


 

Se storbyen i Kina

Dag 10 - Dag 11 | Dag 10: Afrejse Shanghai / Dag 11 hjemkomst (M)
Efter en dejlig morgenmad på The Peninsula Hotel Shanghai, køres du til Shanghai Internationale Lufthavn, hvor din lokale guide assisterer med check-in, inden flyrejsen hjemover.


Pris eksempel fra kr. *20.485,- pr. person (baseret på to personer pr. suite/hotel værelse)

*Prisen på flod cruise/landprogram er bestemt af sæsonen. Prisen er baseret på den billigst ledige stateroom kategori på skibet.
Der tages forbehold for program- og prisændringer samt udsolgte stateroom/suite kategorier på skibet.

Godt tip: Priseksempel på flod cruise only i 3 nætter (med strømmen) eller 4 nætter (mod strømmen): fra kr. *5.995,- pr. person (baseret på to personer pr. suite)

*Prisen på flod cruise only er bestemt af sæsonen. Prisen er baseret på den billigst ledige stateroom kategori på skibet.
Der tages forbehold for program- og prisændringer samt udsolgte stateroom/suite kategorier på skibet.


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 3 nætter på det 5-stjernede Sanctuary Yangzi Explorer flod cruise skib på Yangtze Floden
 • 3 nætter i Beijing på 5-stjernet hotel med morgenmad inkl. kaffe/te/juices/vand
 • 2 nætter i Shanghai på 5-stjernet hotel med morgenmad inkl. kaffe/te/juices/vand
 • Alle hovedmåltider på flod cruiset
 • Alle drikkevarer til hovedmåltiderne på flod cruiset (husets vin, lokal øl, te/kaffe, læskedrikke og mineralvand)
 • Planlagt underholdning ombord
 • Alle private transfers med engelstalende lokal guide
 • Alle planlagte udflugter med engelsktalende lokal guide som beskrevet før, under og efter flod cruiset
 • Flaskevand på planlagte udflugter og transfers

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Frokost og aftensmåltider på landprogram før og efter flod cruiset
 • Drikkepenge til lokale tur guider, lokale chauffører, personalet ombord på skibet samt på hotellerne
 • Alle drikkevarer udenfor hovedmåltiderne på skibet (bortset fra flaskevand)
 • Alle drikkevarer på landprogrammet før og efter flod cruiset, bortset fra til morgenmad samt flaskevand på planlagte udflugter og private transfers
 • Vask af tøj ombord på skibet og på hotellerne
 • Fly fra København eller alternativ lufthavn tur/retur, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes. Kontakt os for aktuelle flypris tilbud
 • Indenrigsfly Beijing til Chongqing og Yichang til Shanghai, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato.  Kontakt os for aktuelle flypris tilbud
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Visum til Kina, som du selv skal bestille og betale online. Læs mere her: Visum til Kina

BEMÆRK: Rejseprogrammet tilbydes ligeledes i modsat retning i 11 nætter med program start i Shanghai og med afslutning i Beijing. På flod cruiset sejles der i stedet mod strømmen fra Yichang til Chongqing i 4 nætter, men til selvsamme pris! Læs mere her

VI ANBEFALER: Kombiner ovennævnte rejseprogram med en udvidet rundrejse i Kina og/eller i nabo lande.

Lyder det fristende, og vil du vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, alternative programmer samt  priser

 

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.