fbpx

På en safari rejse i Afrika vil du på nært hold opleve, hvor storslået naturen er

Safari i Afrika

Afrika er et skattekammer af natur oplevelser og ikke mindst vilde dyr i tusindvis. En safarirejse er en sanse-rejse hvor du vil komme så tæt på de vilde dyr samt mærke spændingen fra de dramaer der hver dag udspiller sig på savannen. Måske du er heldig og vil opleve en løvefloks jagt efter mad eller millioner af gnuers evige vandring over sletterne efter frisk græs.

At overnatte på savannen er mere luksuriøst end du tror

En del af oplevelsen på en rejse i Afrika er at bo tæt ved safari oplevelserne. Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over hvor høj en standard man kan opleve selv midt i en nationalpark.
Cruise Inspiration anbefaler dig at tage på Safari i Botswana og Zambia grundet de store vådområder, samt det faktum, at de forskellige deluxe camps og lodges ikke er indhegnet. Dette betyder, at du kommer ekstra tæt på dyrene – eller at de kommer tæt på dig 😉

Safariaktiviteter

Når man taler om safari, findes der mange forskellige former for safariaktiviteter. Eksempelvis i bil, til fods, i båd/kano eller i luftballon.
En safari bliver ofte omtalt med det engelske ord “game” efterfulgt af drive, walk eller cruise. Den mest udbredte og kendte form for safariaktivitet er game drive.

Game drives køres typisk i safari biler som f.eks. åbne land rovers, der er specialbygget til formålet.

På alle vore game drives er der tilknyttet erfarne lokale engelsktalende safariguider (også kaldt rangers).
Game drives køres ofte i de tidlige morgentimer, og sidst på eftermiddagen, da det er her, dyrene er mest aktive. I visse parker er der også ”night drives” dvs. safari efter mørkets frembrud. Der bliver da installeret en stor projektør i bilen, og man kan være heldig, at se nogle af de dyr, der kun er aktive om natten.
Da alle rejser hos Cruise Inspiration bliver skræddersyet efter dine egne ønsker, er det altid muligt at forlænge en safari rejse med et par dage eller en uges ren badeferie.

Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.