fbpx

Det er næsten ufatteligt, at et så smukt og naturskønt et land ligger så tilpas tæt på Danmark🤩
Norge udgøres af den nordvestlige del af Den Skandinaviske Halvø og de mange kystnære øer. Til landet hører også øgruppen Svalbard med Bjørnøya mod nord og Jan Mayen nordøst for Island.
Norge har et samlet areal på 385.207 kvm samt et indbyggertal på ca. 5,4 millioner.

I Norge kan du opleve nogle af verdens mest fascinerende naturscenerier med dramatiske bjerge, dybe fjorde, isblå gletsjere og et fascinerende dyreliv. De allerfleste af de charmerende større byer og små landsbyer er omgivet af de smukkeste bjerge og dale – både langs kysterne, langs de naturskønne norske fjorde samt på de små øer.

Den ultimative måde at opleve Norge på, er uden tvivl på et cruise, hvor du får rig mulighed for at gå på opdagelse på land undervejs enten på cruise rederiernes organiserede udflugter eller på egen hånd. Og når du så kommer tilbage til dit flydende hjem med en dag fyldt med nye indtryk og oplevelser, fortsætter dine uforglemmelige oplevelser ombord med masser af forkælelse og kræs for de kræsne 🤗


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.