fbpx

Florida er delstat i USA, som også kaldes “The Sunshine State”, Solskinsstaten, grundet solen og de varme temperaturer året rundt. Det er et populært feriemål for millioner af mennesker hvert år og mange amerikanere trækker sig tilbage her. Oplev den kubanske kultur og stemning i Miami eller gå 18-huller. Der er i hvert fald rigtig mange golfbaner at vælge imellem.
Florida er kendt for Kennedy Space Center, hvor man kan få et interessant indblik i den amerikanske rumhistorie. Og forlystelsesparker som Walt Disney World Resort og Universal Studios.

Og så er der naturligvis de mange smukke strande ud til Atlanterhavet og den Mexicanske Golf. Hvem har ikke hørt om Daytona Beach, Miami Beach, Fort Lauderdale og Key West?
Florida kan også prale af en fantastiske natur. Her finder du blandt andet Everglades National Park og Biscayne National Park. En spændende og anderledes oplevelse er at se alligatorer på airboats i Everglades.


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.