fbpx

Oplev Europa ad vandvejen og til lands. Europa er en af de mest eftertragtede destinationer for rejsende fra hele verden. Og de mest fantastiske rejseoplevelser kan ofte være dem, der ligger lige rundt om hjørnet! Så selvom du allerede har rejst rundt i Europa, tør vi godt love dig, at der fortsat ligger et væld af nye oplevelser og venter på dig både til lands og til vands.

Et overflødighedshorn af kulturelle og historiske oplevelser

Siden antikkens Grækenland har man traditionelt forbundet verdensdelens navn med den mytologiske prinsesse Europa, som Zeus bortførte i skikkelse af en tyr. Scenen er hermed sat for en masse spændende historiske og kulturelle oplevelser. Med flere forskellige folkefærd end lande, byder Europa på en uendelig strøm af kulturelle oplevelser fra Det Nordlige Ishav i Nord, Atlanterhavet i vest, Middelhavet i syd og Uralbjergene i øst.

Europa ad flodvejene

De europæiske floder er også noget helt for sig selv. De bugter sig gennem smukke landskaber med bakkede vinmarker, hyggelige middelalderbyer og historiske monumenter. Gennem bjerge og dale og nogle af Europas smukkeste byer. Du vil opleve livet ombord på et flodcruise som dejligt afslappende tilsat masser af forkælelse undervejs.

Forestil dig at sidde og se verden glide stille og roligt forbi som et levende maleri med konstant skiftende motiver. Det er ganske enkelt ren balsam for krop og sjæl, og noget man hurtigt kan blive afhængig af. Når du så går i land undervejs på dit flodcruise, venter der dig en vidunderlig verden af oplevelser på de forskellige ture. At være på et flodcruise er en helt særlig oplevelse, som du bør unde dig selv, hvis du endnu ikke har prøvet det.

Et råt og uberørt naturparadis venter dig

Det arktiske område af Europa er også noget helt for sig. Her venter dig fascinerende naturoplevelser i form af dybe fjorde, stejle grønne fjelde, forrevne klippekyster, gejsere, vulkaner, varme kilder og lavaformationer. For blot at nævne noget af det. Det særlige dyreliv med søpapegøjer, sæler, delfiner og hvaler er ligeledes en naturoplevelse, du ikke må gå glip af. Det at opleve naturen fra både vand- og landsiden på et deluxe cruise til søs, gør hele oplevelsen endnu mere unik.

Med Cruise Inspiration kan du opleve denne del af verden med et udvalg af vores deluxe rederier. Du kan finde mere rejseinspiration til lands og til vands under vores deluxe rederier og udvalgte destinationer.

Finder du ikke lige det, du søger efter?

Så kontakt os for nærmere informati0n her


Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.