fbpx

Kroatien er en republik på Balkanhalvøen, som tidligere var en del af Jugoslavien. I begyndelsen af 1990erne udbrød der borgerkrig i Jugoslavien, og efter krigen har det været et selvstændigt land.

Kroatien er kendt for landets smukke strande, bjerge og øer samt de gamle byer helt tilbage fra romertiden. Landet bliver også kaldt for “De tusinde øers land” og det er der en rigtig god grund til. For ud over fastlandet kan Kroatien  bryste sig af ikke mindre end 1.185 øer, hvis antal kun overgås af Grækenland.

Landet kan prale af at have hele ti UNESCO-attraktioner fra gamle monumenter til naturskønne områder. Et af disse monumenter er Katedralen i Sibenik som mange vil kunne genkende som “The Iron bank” fra serien Game of Thrones.

Her hos Cruise Inspiration tilbyder vi et udvalg af deluxe cruises i og omkring Kroatien med nogle af vores udvalgt deluxe rederier. Et deluxe cruise kan også kombineres med en skræddersyet deluxe rejse på land før eller efter dit deluxe cruise. Og hvis du udelukkende er til en rejse på land, kan du få din deluxe rejse skræddersyet hus os helt efter dine egne præferencer.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.