fbpx

Malaysia er et spændende land i Sydøstasien, der byder på multikulturelle oplevelser og en vidunderlig natur, blandt andet kan landet bryste sig af verdens ældste regnskov, et rigt dyreliv, fantastiske strande og den internationale og pulserende hovedstad, Kuala Lumpur. Byen byder på både gammel britisk arkitektur og moderne skyskrabere og er en sand smeltedigel af utallige nationaliteter og kulturer. For dem som er til shopping, er Kuala Lumpur et rent shoppingmekka mekka og huser tre af verdens ti største shopping centre.

Malaysia er delt op i to dele, hvor den ene del ligger på Malaccahalvøen, og den anden på Borneo i øst. Halvøen ligger i forlængelse af Thailand og grænser derudover op mod Singapore. Malaysia er helt unik, når det kommer til diversiteten af dyrevildt. Det skønnes at 20% af verdens kendte dyrearter lever i dette skønne paradis. Uanset hvornår på året du besøger Malaysia, vil du få en fantastisk naturoplevelse.

Du kan både opleve Malaysia til lands og til vands med nogle af vores favoritrederier.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.