fbpx

Costa Rica er uden tvivl et af favorit landene i Mellemamerika. Indehaver af Cruise Inspiration, Monika, har rejst landet rundt i flere omgange, ligesom hun har besøgt det lille land adskillige gange, mens hun arbejdede til søs som Destination Manager på de mindre cruise skibe. Dette er grunden til, at hun fuldstændig har tabt sit hjerte til dette lille paradis med den altid yderst imødekommende og charmerende befolkning.

Costa Rica byder på et rigt og helt unikt dyre- og planteliv, vulkaner, nationalparker, tropiske regnskove og ikke mindst attraktive badestrande. Så er du til tropisk klima og fantastisk natur med sjove og spændende oplevelser undervejs, så er Costa Rica det perfekte land at lave en rundrejse i.

GODT TIP: Du kan med fordel kombinere en kortere eller længere rundrejse i Costa Rica med et cruise i Mellemamerika og/eller i Caribien

Costa Rica grænser op til Nicaragua mod nord, Panama mod sydøst, Stillehavet mod vest, det Caribiske Hav mod øst og Ecuador ved den sydlige del af øen Isla del Coco. Hovedstaden og den største by er San José med cirka en tredjedel af landets befolkning i storbyområdet.

Costa Rica er faktisk det mest velstående land i Mellemamerika. Der findes mange kaffeplantager, kakaoplantager, banan plantager og ananas plantager i landet, hvilket ud over øko-turismen også er med til at bibeholde en god og sund økonomi.

Læs mere om Costa Rica her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.