fbpx

Bæredygtige rundrejser til eksotiske Costa Rica

Når du besøger Costa Rica, så vil du opleve et fantastisk land, der bugner af indtryk og kontraster. Trods landets relative lille størrelse, byder det på utroligt mange varierede naturoplevelser, uanset hvilken region du befinder dig i. Lige fra den inaktive Arenal Vulkan til regnskove oppe i bjergene (også kaldet tågeskove) og til de frodige strande med regnskov, der går helt ud til kysten på Stillehavssiden. Du får mulighed for at opleve et netværk af floder og kanalsystemer, smukke strande og et helt unikt dyre- og planteliv. En del af arterne findes faktisk også kun i Costa Rica.

Den majestætiske Arenal vulkan, som for tiden betegnes som en sovende vulkan, da den ikke har været aktiv siden 2010

Længden af din Costa Rica rejse bestemmer du helt selv. Vi vil dog som minimum anbefale dig 8 nætter. Men hvis du virkelig vil lære Costa Rica og dets befolkning godt at kende, anbefaler vi dig at vælge et skræddersyet rejseprogram på mellem 11 og 14 nætter.

VÆRD AT VIDE: Alle vores skræddersyet rejser i Costa Rica er kategoriseret som klimavenlige og bæredygtige.


Costa Rica Kyst til Kyst - rundrejse

15 dage/14 nætter

På vores Kyst-til-Kyst rundrejse eksempel vil du opleve højdepunkter på både den caribiske kyst og stillehavskysten samt højdepunkter inde i landet. Costa Rica er et rent natur skatkammer med flere tusinde plante- og træsorter, over 400 fuglearter og en stor variation af eksotisk dyreliv, hvoraf en del af dem kun findes i Costa Rica. Du vil opleve en yderst charmerende og imødekommende befolking, og på specielt den caribiske side florerer den afro-caribiske kultur i stor stil.
Se hele rejseprogrammet længere nedenfor.

Pris eksempel pr. person: fra kr. *17.800,- pr. person (baseret på to personer i et dobbeltværelse på 4-stjernet hoteller)

*Prisen på rundrejsen er bestemt af sæsonen.
Der tages forbehold for prisændringer samt udsolgte hoteller.

Bemærk: Vi kan ligeledes tilbyde dig skræddersyet Costa Rica rundrejser på gode 3-stjernet standard hoteller, som vi kan stå inde for, såfremt du ønsker at gøre rundrejsen lidt billigere.

Hvis du ønsker lidt færre rejsedage, så se også vores 12 dage/11 nætters Costa Rica rundrejse eksempel længere nedenfor.


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 1 nat på udvalgt 4-stjernet hotel i San Jose med morgenmad
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet hotel i Puerto Viejo de Limon med morgenmad
 • 2 nætter i udvalgt lodge i Tortuguero med morgenmad, frokost og aftensmad
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet hotel i Arenal med morgenmad samt frokost på køreturen til Arenal
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet hotel i Rincon de la Vieja med morgenmad
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet hotel i Monteverde med morgenmad
 • 3 nætter på udvalgt 4-stjernet hotel i Manuel Antonio med morgenmad
 • Måltider: 11 x morgenmad / 3 x frokost / 2 x aftensmad - Se også indikation ud for hver dag i rejseprogrammet: M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad
 • Alle nødvendige transfers med engelsktalende chauffør mellem hver destination inkl. bådtransport 

Følgende udflugter med engelsktalende guide er inkluderet i prisen:

 • Alle udflugter i Tortuguero National Park som beskrevet i rejseprogrammet nedenfor

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Fly fra København/Billund t/r, da prisen på fly varierer alt afhængig af ønsket afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske sagtens arrangeres og tilføjes i vores rejsetilbud til dig, når vi kender dine ønskede rejsedatoer
 • Drikkepenge til lokale chauffører, lokale engelsktalende guider og relevant hotelpersonale. (Ikke en betingelse, men altid yderst værdsat)
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Drikkevarer med og uden alkohol. (Bortset fra kaffe, te, juice og vand til morgenmad) 

VÆRD AT VIDE: Danske statsborgere kan rejse visumfrit i Costa Rica i op til 90 dage ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside  Husk at at holde dig opdateret om visumregler til de lande, du ønsker at rejse til.

Lyder det fristende og vil du vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, alternative programmer samt priser


Costa Rica er også kendt for det store udbud af adrenalin-kick-aktiviteter. Du kan kaste dig ud i både white water rafting, canopy rides, sky-walking, kanoture, hesteture og meget mere.

Whitewater rafting i Costa Rica

Whitewater rafting i Costa Rica

Sky Walk i Costa Ricas regnskove

Sky Walk i Costa Ricas regnskove

Antallet af dage du vil bruge på en rundrejse i Costa Rica, er selvfølgelig helt op til dig. Vi vil dog anbefale, at du som minimum spenderer 11 nætter på en rundrejse i landet.  Simpelthen for at have tid nok til at opleve landets 'must see' højdepunkter 🙂

BONUS INFO: 

 • En rejse i Costa Rica kan med fordel kombineres med det spændende Panama og/eller nogle af de øvrige mellemamerikanske lande.
 • Mange vælger også at kombinere en Costa Rica rejse med et deluxe cruise i enten Caribien, Mellemamerika og/eller Sydamerika. 

Og husk, at vi altid skræddersyer din deluxe rundrejse helt efter dine egne præferencer 😊

Der passes godt på Costa Ricas forskellige truede dovendyr arter

Der passes godt på Costa Ricas forskellige truede dovendyr-arter

Oplev brøleaberne på din Costa Rica rundrejse

Brøleaberne kan du være heldig at opleve på nært hold i Costa Rica


Costa Rica Kyst til Kyst - rundrejse

Program oversigt 

15 dage/14 nætter (husk at beregne en ekstra rejse nat på din ud- og hjemrejse som vist i oversigten nedenfor)

Oversigt over Costa Ricas nationalparker

Oversigt over Costa Ricas nationalparker

Dag 1 | Afrejse København/Billund
Dag 2 | Ankomst San José lufthavn og transfer til hotel i San Jose

Dag 3 | Puerto Viejo de Limón
Dag 4 | Puerto Viejo de Limón
Dag 5 | Tortuguero inkl. besøg til Tortuguero landsby
Dag 6 | Tortuguero inkl. besøg til Tortuguero National Park 
Dag 7 | Arenal Vulkanen og omgivelser 
Dag 8 | Arenal Vulkanen og omgivelser 
Dag 9 | Rincon de la Vieja
Dag 10 | Rincon de la Vieja
Dag 11 | Monteverde
Dag 12 | Monteverde
Dag 13 | Manuel Antonio National Park
Dag 14 | Manuel Antonio National Park 

Dag 15 | Manuel Antonio National Park 
Dag 16 | Transfer Manuel Antonio National Park - San Jose Lufthavn og afrejse 
Dag 17 | Ankomst København


Detaljeret  program beskrivelse

Costa Rica Kyst til Kyst  - rundrejse

15 dage/14 nætter
(M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad)

Oplev hovedstaden San Jose ved solnedgang på din Costa Rica rundrejse

Hovedstaden San Jose ved solnedgang

Dag 1 | San Jose lufthavn - San Jose by
Ankomst til San Jose lufthavn og transfer til dit hotel i San Jose by. Resten af dagen er til fri til afbenyttelse på egen hånd. Der er ingen gadenavne i Costa Rica og San José, så byen er derfor inddelt i zoner, så man kan finde rundt.Læs mere

Den mest populære zone i San José er Avenida 1, og numrene stiger som du rykker væk fra centrum. Huse og bygninger er relativt lave og ofte dekoreret i smukke farver.  I centrum finder du små butikker, caféer og pubber, internationale caféer og restauranter. Det store centrale marked, El Mercado Central emmer af atmosfære. Her kan du købe friske og eksotiske frugter, kød, fisk, tasker og smykker. Og markedet er også meget populært blandt de lokale San Jose borgere.


Costa Ricas smukke naturstrande

Costa Rica byder på smukke smukke naturstrande både langs den caribiske kyst og stillehavskysten

Dag 2 | San Jose - Puerto Viejo de Limon (M)
Efter morgenmad på hotellet køres der østover mod den caribiske kyst gennem det smukke landskab. Undervejs kører du igennem den frodige Braulio Carrillo National Park, som er et tydeligt bevis på Costa Ricas biodiversitet. Læs mere

Du vil ligeledes passere igennem de hyggelige lokale byer Guapiles og Siquirres, før du når frem til den caribiske kyst og Puerto Viejo de Limon. Her findes bl.a. nogle af Costa Ricas smukke strande, som du vil få til til at nyde under dit to dages ophold på det udvalgte hotel.

 


I mangrovesumpene nær Vieja de la Limon lever der også krokodiller

I mangrovesumpene nær Vieja de la Limon lever der også krokodiller

Dag 3 | Puerto Viejo de Limon (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, hvor du kan slappe af på stranden og bade i den skønne caribiske hav. Hvis du er til lokale kulturelle oplevelser kan du vælge at udforske byen Puerto Viejo de Limon, komme tæt på befolkningen og spise på en af de lokale restauranter. Læs mere

Der er ligeledes mulighed for at vælge imellem forskellige udflugtsmuligheder til eksempelvis Cahuita National Park eller vildtreservatet Gandoca Manzanillo (ikke inkluderet i prisen). Her lever der mange forskellige dyrearter i både regnskoven og i mangrove sumpene, heriblandt krokodiller, skildpadder, søkøer og delfiner.

 


Tortuguero National Park består også af en labyrint af kanaler

Tortuguero National Park består også af en labyrint af kanaler

Dag 4 | Puerto Viejo de Limon - Tortuguero (M/F/A)
Dagen byder på et væld af naturoplevelser, du med garanti aldrig vil glemme. Efter morgenmad på hotellet i Puerto Viejo de Limon, bliver du afhentet og forsætter rejsen nordpå mod Tortuguero National Park. Nyd en afslappende bådtur i det omfattende kanalsystem gennem mangrover og regnskov ind mod Tortuguero.Læs mere

Undervejs på bådturen vil du bl.a. kunne spotte forskellige tropiske fuglearter, krybdyr og aber. Ved ankomsten til din lodge, bliver du budt velkommen med en briefing af de forskellige aktiviteter samt praktisk information.

Om eftermiddagen besøges landsbyen Tortuguero, hvor du vil blive introduceret til de lokale beboere og deres livsstil. Her benytter de i øvrigt cykler som deres transportmiddel. Du vil også få indsigt i, hvordan der konstant arbejdes på at beskytte de store skildpadders redepladser. For mellem juli og september hvert år svømmer skildpadderne i land fra det caribiske halv for at lægge deres æg langs den fredede 22 km strand i området ved Tortuguero (Tortuguero betyder i øvrigt skildpadde på spansk). Hvis du vælger at rejse til Costa Rica i disse måneder, vil du på en nat udflugt have en enestående mulighed for at være vidne til det massive antal skildpadder, der ankommer fra havet til stranden for at lægge deres æg (ikke inkluderet i prisen)

 


Tortuguero National Park er rigt på eksotisk dyreliv

Tortuguero National Park er rigt på eksotisk dyreliv

Dag 5 | Tortuguero (M/F/A)
I dag er det tid til virkelig at indtage Tortuguero National Park, som bugner af biodiversitet, så langt øjet rækker. Fra båden gennem kanalerne føler du, at du bliver et med naturen i paradisets uendelige have. Her findes over 2000 forskellige plantearter og over 400 træ- og fugle arter. Blandt de lokale dyr i Tortuguero National Park finder du forskellige abearter, dovendyr, jaguarer, tapirer, krokodiller, skildpadder og ferskvandsfisk.

 


Den majestætiste inaktive Arenal Vulkan

Den majestætiste inaktive Arenal Vulkan

Dag 6 | Tortuguero - Arenal Vulkanen (M/F)
Om formiddagen er det tid til at forlade lodgen med båd gennem Tortugueros kanalsystemer og ud til de offentlige veje. Herfra fortsætter turen til den lokale by Guapiles, hvor den inkluderede lokale Costa Rica frokost indtages.  Fortsæt videre ind i landet mod det store område omkring den inaktive Arenal vulkan og dit hotel, hvor du skal spendere de næste to nætter . Hvis vejret er klart, kan du nyde det smukkeste syn af den imponerende inaktive vulkan.


Skywalk på op til 16 hængebroer i regnskoven omkring Arenal

Skywalk på op til 16 hængebroer i regnskoven omkring Arenal

Dag 7 | Arenal Vulkanen (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, og du kan vælge imellem forskellige aktiviteter i Arenal området (ikke inkluderet i prisen). Udbudet af aktiviteter omfatter eksempelvis deres Sky Tram svævebane gennem og hen over regnskoven. Du kan også tage på en Sky Trek vandretur henover 16 hængebroer højt oppe i toppen af regnskoven. Undervejs er der masser af muligheder for at nyde den flotte udsigt til Arenal vulkanen. Læs mere

Dyrelivet i regnskoven omfatter dovendyr, forskellige abe arter, krybdyr, farverige fugle og flotte multifarvede insekter. Zip-Line, også kaldet Canopy Ride er en anden aktivitetsmulighed. Her bliver du udstyret med seler, hjelm, karabinhager og handsker. Så bliver du hægtet fast til stålwirer, der er spændt ud mellem træerne, så du kan svæve fra platform til platform højt oppe mellem trækronerne. Det er en helt fantastik og uforglemmelig oplevelse. Aftenen er til fri afslapning.


Arenal søen, som er den største sø io Costa Rica

Arenal søen, som er den største sø io Costa Rica

Dag 8 | Arenal Vulkanen - Rincon de la Vieja (M)
Efter morgenmad fortsætter rundrejsen op i nordvestlig retning mod Rincon de la Vieja vulkanen. Der vil være masser af flotte udsigter undervejs, specielt ud over den største sø i Costa Rica, Arenal søen, som også benyttes til bæredygtig elproduktion. Du bliver kørt igennem lokale bysamfund som Canas, Bagaces og Liberia, alt imens du på turen vil kunne se vulkanerne Tenorio og Miravalles. Læs mere

Det omkringliggende område ved Rincon de la Vieja vulkanen er specielt kendt for dets cowboys og kvægavl. Derfor vil du også se store åbne mærke med græssende kvæg samt de mere tørre tropiske skovarealer. Efter indtjekning på hotellet, er resten af eftermiddagen til fri afslapning.


Rincon de la Vieja er bl.a. hjemsted for forskellige abearter

Rincon de la Vieja er bl.a. hjemsted for forskellige abearter

Dag 9 | Rincon de la Vieja (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, hvor du kan nyde hotellets faciliteter eller vælge mellem en eller flere af de forskellige aktiviteter, der udbydes i området (ikke inkluderet i prisen). Du kan f.eks. besøge Rincon de la Vieja National Park (lukket om mandagen). Her kan du på en vandretur i nationalparken eksempelvis observere de boblende mudderpools og svolskyer fra undergrunden udledt af de omkringliggende vulkaner. Læs mere

Rincon de la Vieja National Parken, som er en af de tørre tropiske skovområder, er bl.a. hjemsted for forskellige abe arter, tukaner og vaskebjørne. 


Den dragende tågeskov Monteverde i Costa Rica

Den magiske tågeskov, Monteverde

Dag 10 | Rincon de la Vieja - Monteverde (M)
Det er tid til at drage videre højer oppe i landet for at opleve den nærmest magiske tågeskov Monteverde, som ligger 1300 meter over havets overflade. Derfor vil du også kunne mærke en mindre ændring i lufttemperaturen. I Monteverde tågeskoven findes der mere end 3.021 plante- og træarter. Læs mere

Monteverde er også kendt for at være det område på vores planet med den største variation af orchideer, over 500 forskellige arter, hvoraf 34 af dem kun findes her i Costa Rica. Derfor er Monteverde også et paradis for naturelskere. Efter ankomst til hotellet er resten af eftermiddagen og aftenen fri til egne aktiviteter. 


Prøv en zip-line tur henover trætoppene på din Costa Rica rundrejse

Prøv en zip-line tur henover trætoppene på din Costa Rica rundrejse

Dag 11 | Monteverde (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, og der er masser af aktiviteter at vælge mellem (ikke inkluderet i prisen). Tag f.eks. på en lærerig vandretur gennem Monteverde tågeskoven, eller besøg sommerfugle- og orkidehaven i nærheden. Hvis du er mere kulturelt anlagt, kan du tage på Monteverde Trapiche turen til en lokal farm. Her lærer du om den lokale sukkerrørs- og kaffeproduktion. Læs mere

 

De mere adrenalin-orienterede aktiviteter omfatter bl.a. en zip-line tur, hvor du, hægtet fast til en stålwire spændt ud mellem træerne højt oppe over jorden, svæver fra platform til platform. Eller hvad med en Sky Walk-tur henover hængebroer spændt ud højt oppe i tågeskoven? Eller måske en ridetur i skoven? Uanset hvad du vælger, får du én på opleveren 🙂


Manuel Antonio National Park strand

Et lille udsnit af den umådelig skønne Manuel Antonio National Park strand

Dag 12 | Monteverde - Manuel Antonio National Park (M)
Din spændende rundrejse fortsætter til Manuel Antonio National Park. Mens du kører ned fra bjergene, kan du mærke, at temperaturen gradvist stiger til de sædvanlige tropiske grader. Selvom Manuel Antonio National Park faktisk er Costa Ricas mindste nationalpark, byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, flotte sandstande og koralrev. Læs mere

Ja, det er faktisk en af de få nationalparker i Costa Rica, der ligger direkte ud til stranden. Nationalparken tiltrækker rådyr, aber, dovendyr, leguaner, vaskebjørne, næsebjørne, egern, fugle og et væld af insektarter. Efter indkvartering på dit hotel har du resten af dagen og aftenen til fri afbenyttelse. 


Manuel Antonio National Park er hjemsted for de charmerende totåede dovendyr som du kan se på din Costa Rica rundrejse

Manuel Antonio National Park er også hjemsted for de charmerende totåede dovendyr

Dag 13-14 | Manuel Antonio National Park (M)
Disse to dage er du helt fri til at gøre lige hvad du har lyst til. Der er rig mulighed for ren afslapning, da du bor tæt på stillehavsstranden. Og hvis du har lyst til at være lidt mere aktiv, er der masser af muligheder at vælge imellem. Tag f.eks. på eventyr inde i regnskoven med passionerede naturguider, som er trænet i at spotte dyreliv (ikke inkluderet i prisen). Læs mere

Også det dyreliv, som nogle gange kan være svært at få øje på. Her bor fx 109 forskellige arter af pattedyr og 184 forskellige fuglearter. Normalt er dyrene ikke bange for besøgende, og derfor får du en unik mulighed for at komme rigtig tæt på dem. I Manuel Antonio National Park findes der ligeledes masser af plante- og træarter, samt flere forskellige mangrove-områder og smukke laguner. Tænker du paradis ? Så har du helt ret 🙂


Det Nationale Teater i San Jose

Det Nationale Teater i San Jose

Dag 15 | Manuel Antonio National Park - San Jose lufthavn (M)
Efter et skønt ophold i Manuel Antonio National, park går turen tilbage til San Jose lufthavn, hvorfra du flyver hjemover efter en Costa Rica rundrejse fyldt med mindeværdige oplevelser.


Oplev Manuel Antonio Nationalpark på din Costa Rica rundrejse

Manuel Antonio National Park

Nogle af Costa Ricas flotte orange leguaner

Nogle af Costa Ricas mange 'lokale beboere' er de flotte orange leguaner

Gandoca Manzanillo Wildlife Refuge

Gandoca Manzanillo Wildlife Refuge - En af de mange nationalparker i Costa Rica

Det Eksotiske Costa Rica - rundrejse

12 dage/11 nætter

Pris eksempel pr. person: fra kr. *21.995,- pr. person (baseret på to personer i et dobbeltværelse på 4-stjernet boutique hoteller)

*Prisen på rundrejsen er bestemt af sæsonen.
Der tages forbehold for prisændringer samt udsolgte hoteller.

Godt at vide: Vi kan ligeledes tilbyde dig skræddersyet Costa Rica rundrejser på gode 3-stjernet standard hoteller, såfremt du ønsker at gøre rundrejsen lidt billigere.

Se hele vores Costa Rica rundrejse eksempel længere nedenfor 🤩


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet boutique hotel i San Jose med morgenmad (1 nat ved ankomst og 1 nat før hjemrejsen)
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet boutique hotel i Arenal med morgenmad samt frokost og aftensmad den første dag i Arenal
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet boutique hotel i Monteverde med morgenmad
 • 2 nætter på udvalgt 4-stjernet boutique hotel i Manuel Antonio med morgenmad
 • 3 nætter på udvalgt 4-stjernet boutique hotel i Corcovado med morgenmad, frokost og aftensmad
 • Måltider: 11 x morgenmad / 4 x frokost / 4 x aftensmad - Se også indikation ud for hver dag i rejseprogrammet: M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad
 • Alle nødvendige transfers mellem hver destination inkl. båd og indenrigsfly (bagage: 40 pund/18 kg pr. person) 

Følgende udflugter med engelsktalende guide er inkluderet i prisen:

 • Tabacon Hot Springs
 • Aftenvandretur i Monteverde
 • Vandretur i Manuel Antonio National Park (inkl. vand og frugt undervejs)
 • Udflugt til Corcovado National Park 
 • Udflugt til Caño øen tilhørende Corcovado National Park

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Fly fra København/Billund t/r, da prisen på fly varierer alt afhængig af ønsket afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske sagtens arrangeres og tilføjes i vores rejsetilbud til dig, når vi kender dine ønskede rejsedatoer
 • Drikkepenge til lokale chauffører, lokale engelsktalende guider og relevant hotelpersonale. (Ikke en betingelse, men altid yderst værdsat)
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Drikkevarer med og uden alkohol. (Bortset fra kaffe, te, juice og vand til morgenmad) 

GODT  AT VIDE: Danske statsborgere kan rejse visumfrit i Costa Rica i op til 90 dage ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside  Husk at at holde dig opdateret om visumregler til de lande, du ønsker at rejse til.

Lyder det fristende og vil du vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, alternative programmer samt priser


Det eksotiske Costa Rica - rundrejse

Program oversigt 

12 dage/11 nætter (husk at beregne en ekstra rejse nat på din ud- og hjemrejse som vist i oversigten nedenfor)

Oversigt over Costa Ricas nationalparker

Oversigt over Costa Ricas nationalparker

Dag 1 | Afrejse København/Billund
Dag 2 | Ankomst San José lufthavn og transfer til hotel i San Jose

Dag 3 | Arenal Vulkanen og Tabacon Hot Springs
Dag 4 | Arenal Vulkanen
Dag 5 | Monteverde / Aften vandretur i Monteverde sky regnskov
Dag 6 | Monteverde
Dag 7 | Manuel Antonio
Dag 8 | Manuel Antonio / Manuel Antonio National Park
Dag 9 | Corcovado
Dag 10 | Corcovado / Corcovado National Park
Dag 11 | Corcovado / Caño Øen
Dag 12 | San José
Dag 13 | Afrejse fra San José lufthavn
Dag 14 | Ankomst København


Detaljeret  program beskrivelse

Det eksotiske Costa Rica - rundrejse

15 dage/14 nætter
(M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad)

Oplev hovedstaden San Jose ved solnedgang på din Costa Rica rundrejse

Hovedstaden San Jose ved solnedgang

Dag 1 | San Jose lufthavn - San Jose by
Ankomst til San Jose lufthavn og transfer til dit hotel i San Jose by. Resten af dagen er til fri til afbenyttelse på egen hånd. Der er ingen gadenavne i Costa Rica og San José, så byen er derfor inddelt i zoner, så man kan finde rundt.Læs mere

Den mest populære zone i San José er Avenida 1, og numrene stiger som du rykker væk fra centrum. Huse og bygninger er relativt lave og ofte dekoreret i smukke farver.  I centrum finder du små butikker, caféer og pubber, internationale caféer og restauranter. Det store centrale marked, El Mercado Central emmer af atmosfære. Her kan du købe friske og eksotiske frugter, kød, fisk, tasker og smykker. Og markedet er også meget populært blandt de lokale San Jose borgere.


Eksotiske Tabacon Springs

Eksotiske Tabacon Springs med naturlige varme kilder og spa og velvære

Dag 2 | San Jose - Arenal Vulkanen og Tabacon Springs (M/F/A)
Efter morgenmad på hotellet køres der nordpå mod Arsenal vulkanen gennem det smukke landskab med frodige plantager, kvægfarme og små landsbyer. Frokosten indtages i den hyggelige by La Fortuna, hvorfra du har mulighed for at se Arenal Vulkanen på afstand.Læs mere

Efter frokost besøges de imponerende Tabacon Hot Springs, som består af adskillige varme kilder og pools. Tag et velfortjent dyp i de forskellige pools omgivet af en yderst eksotisk have. Det er ren balsam for krop og sjæl! Aftenmiddagen indtages ligeledes i disse smukke omgivelser, før du bliver indkvarteret på et dejligt hotel i nærheden.

 


Den majestætiske Arenal Vulkan, som ikke har været aktiv siden 2010

Den majestætiske Arenal Vulkan, som ikke har været aktiv siden 2010

Dag 3 | Arenal Vulkanen (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, og du kan vælge imellem forskellige aktiviteter i Arenal området (ikke inkluderet i prisen). Udbudet af aktiviteter omfatter eksempelvis deres Sky Tram svævebane gennem og hen over regnskoven.Læs mere

Zip-Line, også kaldet Canopy Ride er en anden aktivitetsmulighed. Her bliver du udstyret med seler, hjelm, karabinhager og handsker. Så bliver du hægtet fast til stålwirer, der er spændt ud mellem træerne, så du kan svæve fra platform til platform højt oppe mellem trækronerne. Du kan også tage på en Sky Trek vandretur henover 16 hængebroer højt oppe i toppen af regnskoven. Dyrelivet i regnskoven omfatter dovendyr, forskellige abe arter, krybdyr, farverige fugle og flotte multifarvede insekter. Aftenen er til fri afslapning.

 


Den dragende tågeskov Monteverde i Costa Rica

Den dragende tågeskov Monteverde

Dag 4 | Arenal Vulkanen - Monteverde (M)
Dagen byder på et væld af naturoplevelser, du med garanti aldrig vil glemme. Nyd en fredfyldt bådtur på den idylliske Arenal Sø. Det er den største sø i Costa Rica med et meget rigt fugleliv. På den anden side af Arenal Søen fortsætter turen i bil op mod Monteverde gennem den smukke bjergrige natur.Læs mere

Monteverde kaldes for en 'Cloud  forest' eller tågeskov, da den er beliggende over 1300 meter over havets overflade. Som oftest dannes der skyer mellem trætoppene - et nærmest drømmeagtigt syn. Her findes mere end 3000 træ- og plante arter, samt mere end 500 forskellige orchidé-arter. Det er et rent paradis for naturelskere :-). Nyd en gåtur i tågeskoven om aftenen, og oplev en helt anden verden, når natdyrerne står op.

 


Besøg en lokal kaffeplantage

Besøg en lokal kaffeplantage

Dag 5 | Monteverde (M)
Dagen er til fri afbenyttelse, og der er masser af aktiviteter at vælge mellem (ikke inkluderet i prisen). Tag på en lærerig vandretur gennem Monteverde tågeskoven, eller besøg sommerfugle- og orkidehaven i nærheden. Læs mere

Hvis du er mere kulturelt anlagt, kan du tage på Monteverde Trapiche turen til en lokal farm. Her lærer du om den lokale sukkerrørs- og kaffeproduktion.

De mere adrenalin-orienterede aktiviteter omfatter bl.a. en zip-line tur, hvor du, hægtet fast til en stålwire spændt ud mellem træerne højt oppe over jorden, svæver fra platform til platform. Eller hvad med en Sky Walk-tur henover hængebroer spændt ud højt oppe i tågeskoven? Eller måske en ridetur i skoven? Uanset hvad du vælger, får du én på opleveren 🙂

 


Manuel Antonio National Park strand

Et lille udsnit af den umådelig skønne Manuel Antonio National Park strand

Dag 6 | Monteverde - Manuel Antonio National Park (M)
Din spændende rundrejse fortsætter til Manuel Antonio National Park. Mens du kører ned fra bjergene, kan du mærke, at temperaturen gradvist stiger til de sædvanlige tropiske grader.Læs mere

Selvom Manuel Antonio National Park faktisk er Costa Ricas mindste nationalpark, byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, flotte sandstande og koralrev. Ja, det er faktisk en af de få nationalparker i Costa Rica, der ligger direkte ud til stranden. Nationalparken tiltrækker rådyr, aber, dovendyr, leguaner, vaskebjørne, næsebjørne, egern, fugle og et væld af insektarter. Efter indkvartering på dit hotel har du resten af dagen og aftenen til fri afbenyttelse.

 


Manuel Antonio National Park myldrer af dyreliv

Manuel Antonio National Park myldrer af dyreliv, som din private guide er rigtig god til at spotte

Dag 7 | Manuel Antonio National Park (M)
Tag på eventyr inde i regnskoven med passionerede naturguider, som er trænet i at spotte dyreliv. Også det dyreliv, som nogle gange kan være svært at få øje på. Her bor fx 109 forskellige arter af pattedyr og 184 forskellige fuglearter.Læs mere

.

Normalt er dyrene ikke bange for besøgende, og derfor får du en unik mulighed for at komme rigtig tæt på dem. I Manuel Antonio National Park findes der ligeledes masser af plante- og træarter, samt flere forskellige mangrove-områder og smukke laguner. Tænker du paradis ? Så har du helt ret 🙂

 


Manuel Antonio National Park er hjemsted for de charmerende totåede dovendyr som du kan se på din Costa Rica rundrejse

Manuel Antonio National Park er også hjemsted for de charmerende totåede dovendyr

Dag 8 | Manuel Antonio - Corcovado National Park (M/F/A)
Om morgenen fortsætter turen sydover til Costa Ricas største nationalpark Corcovado på Stillehavssiden. Corcovado bliver også kaldet 'verdens navle', og National Geographic beskriver parken som det mest intense biologiske område på kloden!Læs mere

I nationalparken findes der 350 forskellige fuglearter, 150 forskellige arter af pattedyr, over 100 forskellige arter af krybdyr og frøarter, omkring 5500 insektarter og ca. 500 forskellige træarter - kort sagt et komplet drømmescenarie for naturelskere! Ved ankomst til den lille by Sierpe, fortsætter resten af transporten til Corcovado med båd, som er den eneste transportform her. Efter indkvartering i en dejlig lodge er resten af dagen til fri afbenyttelse.

 


Corcovado National Park er et af de mest intense biologiske områder på kloden

Corcovado National Park er et af de mest intense biologiske områder på kloden.

Dag 9 | Corcovado National Park (M/F/A)
Efter morgenmad skal Corcovado National Parken opleves på helt nær hold. Du starter med en spændende halv times bådtur, hvor der undervejs er chance for at se hvaler, delfiner og andet marineliv.Læs mere

De trænede guider er som nævnt dygtige til at spotte alle former for dyreliv i både havet og i regnskoven. Ved ankomsten med båden skal du lige være forberedt på, at stien kan være lidt stejl i starten. På vandreturen gennem regnskoven er der mulighed for i jordhøjde at se eksempelvis  myreslugere, næsebjørne og tapirer.


I Corcovado National Park bor der også pumaer

Corcovado National Park er også hjemsted for pumaer

Dag 9 (fortsat)| Corcovado National Park (M/F/A)
Oppe i træerne er der en chance for at spotte forskellige eksotiske fuglearter heriblandt papegøjer, aber eller de leopardlignende margayer, ligesom der også lever både jaguarer og pumaer i regnskoven.Læs mere

I parken findes også et netværk af floder, som bl.a. huser både krokodiller og caymaner. Frokosten indtages på en restaurant beliggende på et plateau med den smukkeste udsigt ud over Stillehavet, hvilket gør chancen for at spotte hvaler og delfiner endnu større. Efter en dejlig frokost og turen tilbage gennem skoven, er resten af dagen til fri afbenyttelse. Du kan f.eks. snorkle ved koralrevet lige ud for den tropiske strand eller tage på en båd udflugt og søge efter pukkelhvaler, delfiner, spækhuggere og søkøer.


Oplev Caño Øen og dens smukke strande

Caño Øen er også en del af Corcovado National Park

Dag 10 | Corcovado National Park (M/F/A)
Efter morgenmad besøges øen Isla del Caño, som ligger 12 sømil fra kysten. Caño øen er dækket af flot grøn regnskov. Og rundt om på øen er det muligt at se specielle stenformationer, som blev lavet af de allerførste mennesker på øen.Læs mere

Caño øen er omgivet af ikke mindre end fem forskellige koralrev. De består af mere end 15 forskellige smukke koralarter, som tiltrækker farverigt flora og fauna. Vandet ud for Caño øens kyst er relativt lavt, og derfor et det et perfekt sted at snorkle og udforske det rige liv under havets overflade. Den sene eftermiddag og aften er til fri afbenyttelse.

 


Det National Teater i San Jose

Det National Teater i San Jose

Dag 11 | Corcovado - San Jose (M)
Efter morgenmad går turen tilbage til San Jose. Efter bådturen tilbage til 'fastlandet', bliver du transporteret til Palmar Sur, hvorfra du bliver fløjet til San Jose.Læs mere

Alt afhængig af ankomsttiden til hotellet i San Jose, kan du bruge resten af eftermiddagen på sightseeing i hovedstaden på egen hånd. Du kan fx lægge vejen forbi National Teateret, National Museet eller El Mercado Central og shoppe eller nyde et dejligt lokalt måltid.

 


Costa Ricas solnedgange er nogle af de smukkeste

Costa Ricas solnedgange er nogle af de smukkeste

Dag 12 | San Jose by til San Jose lufthavn (M)
Efter en uforglemmelig rundrejse i Costa Rica, er det tid til at rejse hjemad og fordøje de mange fantastiske oplevelser og indtryk. Du bliver efter morgenmaden på hotellet kørt til San Joses internationale lufthavn, hvorfra du flyver hjemover.

 

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.