fbpx

Singapore er en kosmopolitisk og mangfoldig republik i sydøstasien. Østaten er lig med en fantastisk skyline fuld af flotte og ikoniske bygninger og skinnende rene gader, men landet byder på meget mere.

Som et resultat af kinesisk, malaysisk og indonesisk indflydelse, er det ingen overraskelse, at maden i Singapore er kendt for dens kvalitet og diversitet og byen byder på utallige trendy og lækre restauranter.

Singapore er desuden kendt som the Garden City og det med god grund – næsten halvdelen af byen er indrammet i grønne omgivelser. Fra naturreservater til Singapores botaniske have, mangler der ikke noget grønt i denne by.

Noget der er konsekvent over hele byen, er renlighed og respekt. De stramme regler og tunge sanktioner mod ting som at tygge tyggegummi og smide med skrald, betyder at Singapore er én af de reneste byer i verden.

I Sydøstasien starter eller slutter en del af vores deluxe cruises i Singapore. Derfor er det oplagt at tilføje et par ekstra dage i Singapore før eller efter dit cruise, så du ikke går glip af denne fascinerende storby.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.