fbpx

Schweiz er mildest talt et bjergrigt land og et af verdens rigeste lande. Hovedstaden hedder Bern, men den største by er faktisk Zürich. Byen byder på et væld af museer, gallerier, restauranter og ikke mindst vidunderlige Zürichsee.

I Schweiz har de fire officielle sprog – tysk (mest udbredt), fransk, italiensk og rætoromansk. Sprogene tales i de forskellige kantoner (26), som landet er opdelt i.

Det lille land er et yndet turistmål, der er kendt dets chokolade, maleriske og bjergrige landskaber, berømte skiområder, søer og naturskønne togture. Det berømte bjerg, Matterhorn, tiltrækker mange besøgende hele året rundt.

Besøg Schweiz til lands eller på et af Cruise Inspirations deluxe flod cruises. Vi kan ligeledes skræddersy din rejse til både at inkludere et landprogram samt et deluxe flod cruise med start eller slut i Basel.

 


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.