fbpx

St. Barts er Caribiens ekstravagante perle og jetsetternes paradis, hvor du kan gøre dine vildeste feriedrømme til virkelighed. Øen har siden 2007 været en del af den fransk oversøiske kollektivitet. Før dette var den en del af Guadeloupe. Der bor cirka 6.800 mennesker på øen og det officielle sprog er fransk.

Her kan du shoppe alle de dyre og ægte internationale modebrands, drikke champagne dagen lang eller forkæle dig selv med unikke spaoplevelser. Kodeordet er barfodsluksus, men stadig på den stadig afslappede måde.

De store cruise skibe, som vi hos Cruise Inspiration ej heller beskæftiger os med, har ingen adgang til øen. Samtidig har St. Barts strikse regler for, hvilke og hvor mange skibe, der får lov at ligge for anker ud for øen pr. dag.

De fleste af vores udvalgte deluxe rederier inkluderer St. Barts i nogle af deres sejlruter i Caribien, og denne eksklusive ø er bestemt et besøg værd.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.