fbpx

Den Dominikanske Republik er beliggende på den bjergrige ø Hispaniola i de Store Antiller og grænser op til Haiti som det eneste land. Det var også her at den opdagelsesrejsende, Christoffer Columbus ankom i 1492 og siden har det officielle sprog været spansk.

Hvis man kan løsrive sig fra de postkort smukke strande, byder hovedstaden Santo Domingo på spændende udflugtsmuligheder eller hvad med et besøg på en af tobaksplantagerne på denne uspolerede caribiske ø. Her er de nemlig kendt for at producere nogle af verdens bedste tobaksplanter.

Det kan også anbefales at opleve flere at de små charmerende lokale byer, som stadig bærer præg af den spanske kolonitid. Du kan nok heller ikke undgå at blive mødt af den glade caribiske musik eller den kendte Merenque-dans som stammer fra Den Dominikanske Republik.

Den Dominikanske Republik er mindre kendt end mange af de øvrige caribiske øer, og  indgår som en del af sejlruten i Caribien hos nogle af vores deluxe rederier.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.