fbpx

Grenadinerne er en østat i den østlige del af det Caribiske Hav på grænsen til Atlanterhavet. Det er en del af de små Antiller og er beliggende syd for Saint Lucia og nord for Grenada. Ud over hovedøen Saint Vincent hører der yderligere 31 øer til staten.

Grenadinerne er en romantisk ferie destination med spektakulære koralrev og endeløse øde og smukke strande, samt fascinerende huler og grotter. Samtidig er de små øer ikke så travle som mange af de andre caribiske øer, hvilket gør det til et oplagt feriemål, hvis du foretrækker en mere rolig og samtidig romantisk ferie.

Her hos Cruise Inspiration skal vi da heller ikke lægge skjul på, Grenadine Øerne er en af vores top favorit destinationer i Caribien. Vi tilbyder derfor både skræddersyet rejser til lands på Grenadinerne samt deluxe cruises på de mindre skibe med nogle af vores favorit rederier.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for nærmere information her


Oplevelser


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.