fbpx

Et paradis på jord

En rejse til Caribien byder på både moderne og traditionel kultur, charmerende landsbyer, dyb jungle, fantastiske strande og rigt dyreliv.

I hjertet af det azurblå hav gemmer Caribien sig som en ægte perle af rejsedestinationer. Det tropiske klima, strålende solskin og fortryllende strande er med til at gøre Caribien til en sand oase i rejsendes søgen efter paradis. De hvide, bløde sandstrande er ren balsam for dine fødder. Og samtidig inviterer det krystalklare vand dig til at dykke ned i en verden af farverige koraller og et fascinerende dyreliv.

En spændende historie og kultur

Det er dog ikke bare strandene, der gør Caribien magisk. Øerne er gennemsyret af en dragende kultur og historie fra forskellige folkeslag gennem århundreder. Den livlige rytme af calypso-musik, duften af krydret madlavning og smilende lokale indbyggere byder dig velkommen som en del af deres familie.

Et bredt udvalg af resorts, bungalows og aktiviteter

Caribien byder på mangfoldighed på alle måder. Her finder du både luksuriøse resorts og hyggelige bungalows i det grønne, frodige landskab. Aktiviteter som snorkling, sejlsport og vandreture i regnskoven giver dig en fornemmelse af eventyr. Og solnedgangene i horisonten skaber de mest uforglemmelige øjeblikke.

Den ultimative rejseoplevelse – et deluxe cruise I Caribien!

Ikke overraskende er Caribien også en af vores favoritdestinationer. Og specielt et deluxe cruise er den helt oplagte rejseform til at opleve det bedste af de caribiske øer.

De fleste af vores deluxe rederier sejler i Caribien på kortere eller længere cruises i vinterhalvåret. Vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg af Caribien cruises af forskellig varighed helt efter dine egne præferencer. Såfremt du ønsker at udvide din rejse på land, kan vi desuden varmt anbefale et ophold på en eller flere af øerne før eller efter dit deluxe cruise.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for mere information her


Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.