fbpx

En rejse til Caribien er en rejse fuld af vidunderlige kontraster. Glæd dig til at opleve både moderne og traditionel kultur, charmerende landsbyer, dyb jungle og et enestående og rigt dyreliv. Caribien er en mosaik af paradis lignende øer, og hver enkelt af dem er unik og helt sin egen.

Ikke overraskende er Caribien også en af vores favoritdestinationer, og et cruise er en helt oplagt rejseform til at opleve det bedste af de caribiske øer. Det tropiske klima, de hvide sandstrande og det azurblå vand i kombination med kulturelle oplevelser udgør kort sagt den perfekte feriedestination.

De fleste af vores deluxe rederier sejler i Caribien i kortere eller længere tid i vinterhalvåret. Vi kan derfor tilbyde et stort udvalg af Caribien cruises af forskellig varighed, alt efter dine egne præferencer. Og såfremt du ønsker at udvide din rejse i Caribien på land, kan vi varmt anbefale et ophold på en eller flere af øerne før elller efter dit deluxe cruise.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for mere information her


Destinationer


Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.