fbpx

Tag med på Cruise Inspirations deluxe grupperejse på Seine-floden i Frankrig

Pris fra bare kr. 19.995,- pr. person!

BEMÆRK: Kan gennemføres ved minimum 10 deltagere. Kontakt os og hør nærmere.


Scroll ned og se alt det, du får inkluderet i prisen på vores helt specielt designede deluxe grupperejse på Seine-floden i Frankrig🤩

Her er der tale om kræs for de kræsne, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok.

Seine Floden i Paris

Seine-floden i Paris

Seine Floden i Rouen

Seine-floden i Rouen

Vores deluxe grupperejse på Seine-floden i Frankrig er på 9 dage/8 nætter, og omfatter 1 hotelovernatning i Paris før flodcruiset efterfulgt af 7 nætter på Seine-floden.

Er du interesseret i grupperejser på Seine Floden eller andre floder? Så tag fat i os for mere information.

Flodcruise på Seine Floden

AmaDante flodcruise skib

Alt dette får du inkluderet i prisen

 • Fly economy class København til Paris tur/retur (lad os høre, hvis du vil flyve fra Billund)
 • 1 nat i Paris på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og gratis Wi-Fi
 • Transfers Paris Charles de Gaulle lufthavn-hotel/hotel-AmaDante/AmaDante-Paris Charles de Gaulle lufthavn
 • Flodcruise med Ama Waterways 5-stjernede flodcruise skib AmaDante i 7 nætter/8 dage

Følgende er endvidere inkluderet i prisen ombord på AmaDante skibet

 • Alle hovedmåltider på det 7-nætters Seine flodcruise
 • Kaffe, cappuccino, espresso, te, friskpresset juice, mousserende vin og vand til morgenmad
 • Kaffe, cappuccino, espresso og te hele dagen i skibets lounge via kaffemaskinerne (selvbetjening)
 • Flaskevand i staterooms/kahytter
 • Gode vine, øl, sodavand, juice og vand til frokost og middag ombord
 • Daglig Cocktail Hour (Cocktail time) før middagen med gode vine, cocktails, øl, sodavand, juice og vand
 • Cocktail Reception og Kaptajnens Gallamiddag
 • Tapas, sandwiches, snacks og forfriskninger, der serveres dagligt i hovedloungen
 • Live underholdning ombord
 • Soldæk med jacuzzi
 • Fitness rum
 • Gratis Wi-Fi adgang ombord
 • Skibets daglige udflugter inklusive headsets
 • Et begrænset antal cykler til fri brug

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring (kan tilkøbes)
 • Drikkepenge til personalet ombord, lokale guider og chauffører (ikke obligatorisk)
 • Vask af tøj ombord på skibet
 • Spa/massage behandlinger ombord på skibet

Er du blevet fristet og vil vide mere om rejsen?
Så kontakt os for flere detaljer

Seine Floden i Lews Andelys

Seine-floden i Les Andelys

Den charmerende middelalderby Honfleur

Den charmerende middelalderby Honfleur

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER: For eksklusivitetens skyld er vores grupperejser på minimum 10 gæster og maksimum 10 gæster. Desuden medfølger en repræsentant fra Cruise Inspiration som rejsekoordinator på rejsen.

*Pris pr. person fra kr. 19.995 ,- (baseret på 2 personer i et stateroom med top vinduer på AmaDante skibet samt i et 4-stjernet standard hotelværelse i Paris)

*Pris pr. person fra kr. 23.695,- (baseret på 2 personer i et stateroom med fransk balkon på AmaDante skibet samt i et 4-stjernet standard hotelværelse i Paris)

VÆRD AT VIDE: Alle staterooms er på 16 kvm.

*) De viste priser er baseret på de billigst ledige stateroom kategorier. Der tages som altid forbehold for prisændringer og udsolgte stateroom kategorier på AmaDante skibet. 

Stateroom med top vinduer på AmaDante skibet

Stateroom med top vinduer på AmaDante skibet

Stateroom med fransk balkon på AmaDante skibet

Stateroom med fransk balkon på AmaDante skibet

HUSK: Vores grupperejser gennemføres ved minimum 10 deltagere og maksimum 16 deltagere.

Har du spørgsmål til rejsen, så tag som altid endelig fat i os 🤗


Et overflødighedshorn af oplevelser venter dig langs Seine-floden

Vores grupperejse på Seinen i Frankrig med det 5-stjernede rederi Ama Waterways starter og slutter meget belejligt i lysenes by Paris - også kendt som 'The City of Lights'.  Og for at kunne nå at indtage lidt af den helt specielle parisiske atmosfære, tilbringer vi en nat i byen på et dejligt centralt beliggende hotel før vores flodcruise på Seinen.

Paris skyline om aftenen

Paris skyline og Seinen om aftenen

Montmartre i Paris

Montmartre i Paris

Der venter dig en unik oplevelse når vi sætter kursen mod den nordfranske region, Normandiet. Du vil opleve idylliske små og større byer på begge sider langs Seinen, alt imens du bliver inspireret af regionens kunstneriske skønhed.

Halvvejs på vores flodcruise på Seinen når vi frem til den storslåede kystlinje med vigtig historisk betydning fra 2. Verdenskrig. Undervejs på flodcruiset bliver der rig lejlighed til at smage på regionens specialiteter såsom Calvados, camembert og andre oste samt vine. Der venter dig ganske enkelt en helt unik blanding af kultur, kunst, arkitektur, smukke landskaber og ikke mindst kræs for dine smagsløg på vores grupperejse.

 

Seine ruten med AmaDante skibet

Sejlrute Paris - Paris med AmaDante skibet

 

Dag Destination Ugedag
1 Paris lørdag
2 Les Andelys søndag
3 Le Havre mandag
4 Le Havre/Caudebec-en-Caux tirsdag
5 Rouen onsdag (overnatning)
6 Rouen/Vernon/La Roche - Guyon torsdag
7 Conflans/Sainte-Honorine/Paris fredag (ankommer Paris kl. 20:30) 
8 Paris lørdag

 

Ombordstigning på ankomstdagen starter normalt kl. 15:00 og og slutter senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag foregår mellem kl. 08:00 og kl. 10:00. De faktiske ankomst og afgangstider i hver havn oplyses af rederiet tættere på afsejlingsdagen.


Detaljeret grupperejse program i Paris og på Seinen - 9 dage/8 nætter

(M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad) - markeret pr. dag, når inkluderet

Dag 1 | Afrejse København - Paris
Ankomst til Paris og transfer til 4-stjernet Paris boutique hotel. Resten af dagen er fri til afslapning og sightseeing på egen hånd. Hotellet er centralt beliggende i det charmerende Latinerkvarter og i gå-afstand til f.eks. Seine-floden, Notre-Dame Katedralen, Louvre, Le Jardin du Luxembourg, Le Marais kvarteret mm.


Dag 2 | Paris (M/F/A)
Morgenmad på 4-stjernet Paris boutique hotel. Transfer til Seine-floden og ombordstigning på AmaWaterways skibet AmaDante, som er dit flydende luksushotel de næste 7 nætter/8 dage.


Dag 3 | Les Andelys (M/F/A)
Ankomst til Les Andelys. Vi starter dagen på ruinerne af Château Gaillard, Richard Løvehjertes borg, som er beliggende højt over Seinen. Har du lyst til en mere aktiv tur, kan du selv gå derop fra bredden af Seinen og beundre den naturskønne udsigt undervejs. Senere på dagen kan du udforske den charmerende by Les Andelys på en guidet cykeltur. Sidst på dagen sejler vi videre ad Seine-floden.


Dag 4 | Le Havre (M/F/A)
Herfra kan du vælge mellem flere forskellige ture alt efter dine interesser. Tag med på en halvdagstur til kystbyen Honfleur, der er kendt for sin maleriske havn, som har tiltrukket mange af de store impressionistiske malere. Eller udnyt hele dagen og tag på en heldagstur, der ud over et besøg i Honfleur, også inkluderer Pays d’Auge regionen. I denne region er de verdensberømte for deres produktion af æblecider, Calvados og Pommeau (dejlig fransk æblecider mixet med Calvados brandy). Læs mere

Nyd en køretur gennem Beaumont-en-Auge og Pont l’Eveque efterfulgt af en dejlig oste- og Calvadossmagning. Om eftermiddagen kan du vælge mellem en guidet bytur eller cykeltur i den UNESCO udpegede by Le Havre.


Dag 5 | Le Havre - Caudebec-en-Caux (M/F/A)
Oplev Normandiets fantastiske kyststrækning på én af dagens tre ture.
En af  turene går til den amerikanske del af de historiske strande. Her vil du besøge kirkegården ved Colleville-sur-Mer, Omaha Beach, artilleribatteriet ved Longues-sur-Mer, samt landsbyen Arromanches, hvor resterne af den kunstige havn fra 2. Verdenskrig kan opleves. 
Du kan også vælge at tage på en tur til Gold og Juno-strandene i de britiske og canadiske sektorer. Læs mere

Her bliver du introduceret til Ranville kirkegården, Pegasus Bridge, den canadiske kirkegård ved Beny-sur-Mer og WWII-museet i Courseulle. Turen slutter af i Arromanches, som i dag er en lille hyggelig kystby, der spillede en vigtig rolle under D-dag landgangen i juni 1944.
Hvis du ønsker at opleve noget andet i Caudebec-en-Caux, så tager den Romanske Normandie Abbey rute dig til én af de storslåede historiske klostre i regionen om eftermiddagen. Eller du kan rejse tilbage i tiden med de interaktive udstillinger og fartøjer på Seine Museet.


Dag 6 | Rouen (M/F/A)
Tilbring morgenen med at nyde middelalderbyen Rouen. Tag med på vandretur og oplev torvet, hvor Jeanne d’ Arc led martyrdøden, og oplev også middelalderkvarteret samt ét af byens vartegn, det store ur, Gros Horloge. Du kan også udforske landsbyen Lyons-la-Forêt nær Rouen, som er bygget på samme sted, hvor en tidligere fæstning lå. Den flere hundrede år gamle arkitektur er yderst beundringsværdig. Læs mere

Endelig kan du også vælge at tage på "Tastes of Normandy" udflugten, hvor du vil blive forkælet med de lækre smagsindtryk, der kendetegner regionen, såsom chokolade, oste og cider. Hvis du er til en mere aktiv tur, kan du tage med på en guidet cykeltur.


Dag 7 | Vernon - La Roche-Guyon (M/F/A)
Nyd et naturskønt flodcruise omkring Vernon inden du går fra borde på dagens udflugter. Du kan vælge mellem tre udflugter alt afhængigt af dine interesser. Besøg f.eks, Claude Monets hjem og haver i Giverny. Kunstelskere vil straks genkende billeder udødeliggjort i Monets mest elskede malerier. Gå rundt i hans berømte haver og hjem, hvor han boede i mere end fire årtier. Du kan også vælge at besøge det kongelige Château de Bizy palads fra det 18. århundrede, inspireret af Versailles rigdom. Nyd en guidet tur i paladset og de tilhørende haver. Læs mere

Hvis du er til en mere aktiv udflugt, kan du tage på en guidet cykeltur i det smukke franske landskab. Om aftenen kan du besøge den maleriske landsby La Roche-Guyon, en af de smukkeste i Frankrig. Nyd tiden på egen hånd til at slentre langs Seinen omgivet af beundringsværdig arkitektur.
Bemærk:  Monet's haver kan muligvis være lukket. Hvis dette er tilfældet, tilbydes en alternativ tur. 


Dag 8 | Conflans (M/F/A)
Tag til Auberge Ravoux i hjertet af Auvers-sur-Oise, som var kunstneren Vincent van Goghs det sidste hjem. Det siges, at hans ånd stadig dvæler i hans loftsrum på Ravoux Inn. Van Gogh tilbragte blot 70 dage i Auvers-sur-Oise, men han var yderst produktiv og malede mere end 70 værker her, før han gik bort. Alternativt kan du nyde den spændende arkitektur på Chateau Saint-Germain-en-Laye sammen med dets museum og haver.Læs mere

Hvis du foretrækker noget mere aktivt, kan du cykle rundt i byen Conflans. Senere på dagen kan du slappe af på AmaDantes soldæk, alt imens AmaDante sejler tilbage mod Paris på den idylliske Seine-flod.


Dag 9 | Paris (M)
Afslutning på dit fantastiske flodcruise. Et uforglemmeligt og oplevelsesrigt flodcruise er slut for denne gang og det er tid til at sige farvel og på gensyn 🙂  Transfer til lufthavnen og hjemrejse tilbage til København og hverdagen i Danmark.

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.