fbpx

Introduktion til Ama Waterways

Ama Waterways blev grundlagt af tre pionerer i 2002, og idag består deres flåde af 28 elegant designede flodcruise skibe. Her er lagt ekstra vægt på interiør og farver, og der er skabt en dejlig atmosfære helt ned til mindste detalje. I maj 2019 tilføjede Ama Waterways deres største skib til flåden, nemlig AmaMagna, som kan medtage 196 gæster. AmaMagna sejler på Donau floden i Europa.

Flodcruise skibene er lidt forskellige i størrelse og layout alt afhængig af, hvor de sejler. I Europa varierer kapaciteten på skibene fra 102 til 196 gæster. I Sydøstasien kan der medtages op til 124 gæster, i Egypten op til 82 gæster, i Colombia op til 60 gæster og i Afrika kan skibet Zambezi Queen medtage op til blot 28 heldige gæster.

Klippet her i videoen taler for sig selv. Som du kan se, nærmer livet ombord på Ama Waterways flodskibe sig det magiske. Der er en afslappet og hyggelig atmosfære, og da skibene medtager maksimalt 196 gæster, er det nemt at falde i snak med de andre gæster. Men du kan naturligvis også sagtens vælge at være helt privat, hvis du foretrækker det. Der er nemlig masser af god plads til alle ombord på skibene.

Flod cruise på Rhinen og Mosel floderne

Drømmescenarie fra et kombineret flodcruise på Rhinen og Mosel floderne

Ama Waterways skibene sejler både på de smukke floder i Europa og i Sydøstasien. Og som prikken over i'et sejler Ama Waterways desuden på Chobe floden i Botswana, hvor flodcruiset også kan kombineres med safari af forskellig længde. Rejsen udformes helt efter dit eget ønske.

Når du tager på flodcruise med Ama Waterways, så får du ganske enkelt en unik oplevelse. Der er masser at se og opleve dagen lang, også når du går i land. Og når du sejler på floderne med Ama Waterways, er der konstant nye smukke indtryk, som udfolder sig lige for øjnene af dig på begge sider af skibene.


Inkluderet på flod cruises med Ama Waterways:
  • Alle gourmet hovedmåltider
  • Kaffe, cappuccino, espresso, te, mousserende vin, friskpresset juice og vand til morgenmaden
  • Kaffe, cappuccino, espresso og te hele dagen i skibets lounge (selvbetjening)
  • Gode vine, øl, sodavand, juice og vand til frokost og aftenmiddag ombord
  • Daglig Cocktail Hour (Cocktail time) før middagen om aftenen med gode vine, cocktails, øl, sodavand, juice og flaskevand
  • Cocktail Reception og Kaptajnens Gallamiddag
  • Live underholdning ombord
  • Gratis Wi-Fi adgang ombord
  • Guidede udflugter på engelsk ved hvert stop langs floderne, og nu også inklusiv Ama Waterways ekstraordinære udflugter 'Limited Edition Tours'
  • Cykler til fri brug på de fleste flodcruises, bortset fra på Douro Floden (Portugal) og på Mekong Floden (Cambodia og Vietnam)

På ankomstdagen kan du gå ombord fra kl. 13:00 og frem til senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. De faktiske ankomst- og afgangstider i havnene bliver oplyst af rederiet, når din booking er bekræftet.


Standard stateroom med fransk balkon og fuld balkon på Ama Waterways skibene

Eksempel på standard stateroom med fransk balkon og fuld balkon på Ama Waterways skibene, der sejler på floderne i Europa

Standard stateroom med fransk balkon og fuld balkon på AmaDara

Eksempel på standard stateroom med fransk balkon og fuld balkon på AmaDara, der sejler på Mekong Floden i Cambodia og Vietnam

Du kan vælge imellem rummelige staterooms med eller uden balkon, men de fleste staterooms har dog balkon. Hos Cruise Inspiration anbefaler vi altid staterooms med balkon, da der ikke er noget bedre end at begynde og slutte dagen netop på balkonen :-). Alle staterooms har fladskærms-TV med infotainment-system, der giver gratis adgang til et bredt udvalg af film, TV og musik-kanaler, samt gratis Wi-Fi. Derfor er der altid god mulighed for at finde underholdning.

Det internationale personale ombord er kendt for deres høje personlige service-standard. Personalet er altid venligt, smilende og særdeles imødekommende over for ønsker eller specielle forespørgsler, som du måtte have undervejs på dit cruise. De ansatte får dig derfor ganske enkelt til at føle dig hjemme ombord på skibet.

Ama Waterways flodcruise på Douro Floden i Portugal

Ama Waterways flodcruise på Douro Floden i Portugal

Sandeman vinsmagning ved Douro floden i Portugal

Sandeman vinsmagning ved Douro floden i Portugal - et eksempel på én af mange udflugtsmuligheder


En del af sejltiden vil du uden tvivl vælge at opholde dig på skibets 360 graders panoramadæk. Her kan du nemlig nyde den smukkeste udsigt til alle sider. Ombord tilbydes generelt de samme faciliteter, som på de mindre cruiseskibe. Og du kan vælge imellem flere forskellige restauranter, barer, lounge, spa med frisør og fitness. Der er altid masser af plads til alle på udendørsarealerne. What's not to like....?På Ama Waterways er de kendt for deres kulinariske gourmet måltider, som varierer daglig og serveres i forskellige restauranter ombord.Om aftenen er der underholdning i skibets lounge og bar. Her er der både mulighed for at opleve sang, dans, spændende foredrag, klassiske koncerter og meget andet.

Det naturlige samlingspunkt er uden tvivl soldækket, som byder på en 360 graders fri udsigt. Langs floden, med dens smukke breder, skifter omgivelserne konstant undervejs på rejsen. Nyd et køligt glas vin i en af solstolene, imens du slapper af og følger den smukke udsigt. Eller smup en tur i poolen og nyd det maleriske landskab derfra.

Rederiet har vundet adskillige priser inden for sin kategori af flod cruise rederier.

På Ama Waterways skibe får du ganske enkelt en unik rejseoplevelse, hver gang du tager afsted. Se mere inspiration i denne video her nedenfor 🙂

Er du blevet fristet? Og vil du vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, sejlruter, datoer og priser

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.