fbpx

Anni Mathiesen - Yogalærer / Akupunktør / Massør

Anni Mathiesen har lang erfaring som professionel yogalærer for både hold og privatpersoner. I vinterhalvåret underviser Anni 3 yoga hold om ugen, hvoraf det ene hold varer frem til sommerferien.

Foruden yogalærer kan Anni også skrive uddannet akupunktør og massør på sit visitkort.

Går du også selv rundt med nogle skavanker af den ene eller anden art, som du endnu ikke har fået taget dig tid til at gøre noget nærmere ved?

Så bør du benytte dig af Annis indgående viden og erfaring indenfor yoga, akupunktur og massage. Du kan være ganske sikker på, at Anni kan afvikle dine gener i større eller mindre grad alt afhængig af den eller de typer skavanker, du går og døjer med.

Læs mere om Anni Mathiesen og hendes klinik på hendes hjemmeside her: annimathiesen.dk

GODT TIP: Vi er faktisk så heldige her hos Cruise Inspiration, at vi har Anni Mathiesen med på vores kommende lille grupperejse til Cambodia og Vietnam 28. november - 12. december 2019. Undervejs vil hun byde på gratis yoga og meditation for dem, der har lyst. Så bliver du nemlig fyldt med ekstra energi 🙂 Læs om vores kommende grupperejse her: Deluxe rundrejse i Cambodia-og Vietnam med fokus paa velvære og livsglæde

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.